Magazin

Hrana naturală de la Lenda, soluția unei vieți sănătoase pentru câini și pisici

 

Animalele de companie ne oferă mereu dragoste  necondiționată. Prietenii noștri necuvântători nu vor nimic decât să-i iubim, să le oferim atenție și căldură sufletească. Spre deosebire de noi oamenii, ei se mulțumesc cu atât de puțin.

Cu toate acestea, ei merită mult mai mult decât își doresc. Pe lângă afecțiune, animalele de companie au nevoie de hrană de cea mai bună calitate, întrucât aceasta îi ajută să se bucure de o viață mai sănătoasă și mai lungă.

Din acest motiv, din momentul în care decidem să ne luăm un câine sau o pisică, trebuie să conștientizăm că dacă vrem să aibă parte de o viață lungă și sănătoasă, trebuie să consume hrană de cea mai bună calitate.

Din categoria hranei de înaltă calitate face parte hrana super-premium. În prezent, pe piață există o gamă variată de hrană super-premium. Cu toate acestea, există ingrediente care fac diferența între diferitele sortimente care se comercializează în magazinele cu produse destinate animalelor de companie și farmaciile veterinare. Este vorba de ingredientele naturale din compoziția hranei super-premium.

Care sunt avantajele hranei naturale super-premium pentru câini și pisici?

Datorită ingredientelor de cea mai bună calitate, hrana naturală super-premium sporește imunitatea câinelui, starea generală de sănătate și ajută la digestie, întrucât conține probitioce (aditivi naturali). În plus, nu conține organisme modificate genetic și nici hormoni. Contribuie la sănătatea dentiției, ajută la îmbunătățirea mobilității și are un gust apreciat de către animalele de companie.

În prezent, avem șansa să achiziționăm o astfel de hrană pentru câini și pisici, intrând în magazinul online Lenda al companiei SC Lenda Pet Food Distribution Srl, care importă din Spania produse fabricate cu materii prime naturale de la fermele din Galicia.

De ce hrană naturală super-premium de la Lenda?

Din dragoste și din respect pentru animalele noastre de companie merită să alegem hrană naturală de la Lenda, un brand de renume în Spania, care pune accent pe materii prime de o calitate excepțională.

Produsele pe care acum avem posibilitatea să le achiziționăm online le consumă marii campioni ai lumii, Europei și Spaniei.

Citeste si...  DINSTEF COM - lider in oferirea serviciilor de vidanjare si salubritate

Animalele noastre de companie trebuie să se bucure de un stil de viață sănătos. Pot face asta doar dacă consumă hrană naturală, completă și echilibrată.

Experții Lenda știu că animalele de companie merită tot ce este mai bun, de aceea folosesc la fabricarea produselor ingrediente naturale și de înaltă calitate.

Materiile prime folosite sunt de „Grad A”, același standard folosit pentru consumul uman. Datorită calității lor excepționale, animalele noastre de companie au parte de un metabolism echilibrat.

În plus, materiile prime folosite sunt supuse unui studiu amănunțit, apoi se adaptează și se integrează formula în procesul de producție, realizându-se un prim produs.

Dacă acest produs trece testul calităților fizice/chimice, organoleptice și biologice, se trimite la probă, unde se analizează și se corectează eventualele neconformități.

În momentul în care produsul îndeplinește standardele și cerințele pentru care a fost creat, se trece la realizarea ambalajului, fabricarea liniei și la comercializare.

După cum se poate observa, experții companiei Lenda au grijă ca animalele de companie să consume hrană fabricată din ingrediente capabile să-i ajute să aibă o viață sănătoasă și cât mai frumoasă și lungă posibil.

Brandul Lenda respectă animalele și le oferă exact ceea ce au nevoie pentru a reuși să dea un plus de farmec vieții noastre.

Ce sortimente de hrană naturală Lenda găsim în magazinul online al companiei  SC Lenda Pet Food Distribution Srl?

SC Lenda Pet Food Distribution Srl, unic importator al hranei naturale super-premium Lenda, pune la dispoziția noastră pe Lenda.ro hrană naturală uscată și hrană naturală umedă pentru câini sau pisici.

Gama Lenda Natural cuprinde produse create ținându-se cont de rasa animalului și de vârsta sa, astfel încât acesta să aibă parte de toți nutrienții necesari pentru o dezvoltare sănătoasă.

Gama Lenda fără cereale cuprinde produse care nu conțin cereale (grâu, soia etc.) la care animalele pot face alergie.

Câinii și pisicile noastre nu cer, dar merită pentru dragostea necondiționată pe care ne-o oferă, produse fabricate cu materii prime de excepție. Merită hrană super-premium de la Lenda, un brand foarte apreciat de iubitorii de animalele din diverse colțuri ale lumii.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":