Magazin

Apartamentele în regim hotelier la mare căutare pe timp de pandemie

Anul acesta este unul aparte din foarte multe puncte de vedere. A fost un an bun din punct de vedere al inovațiilor în tehnologie, dar o curată tragedie din cauza pandemiei. Mai ales în ceea ce privește vacanțele, 2020 ne-a luat prin surprindere și multor dintre noi ne-a răpit libertatea de a alege un sejur într-o țară străină. Dar și “acasă”, pe litoralul românesc, în compania potrivită, vacanța poate fi la fel de distractivă. Însă pentru a ne proteja cum se cuvine sănătatea, trebuie să respectăm niște reguli stricte de igienă și să depunem mai mult efort în alegerea unei cazări sigure.

Conform datelor furnizate de autoritățile din turism, anul acesta românii preferă apartamentele în regim hotelier când merg la mare sau la munte, iar motivele diferă de la turist la turist. Ofertă însă există, deoarece doar în ultimii ani pe litoralul românesc s-au construit mii de apartamente cu scopul de a fi închiriate în sezonul estival, iar mai nou, acestea  au devenit din ce în ce mai populare în rândul celor care merg la mare pe timp de pandemie.

 

De ce preferă românii apartamentele în regim hotelier în locul hotelurilor?

 

#1 Tarifele apartamentelor sunt mai convenabile decât cazarea la hotel

 

Pandemia a dus la o creștere substanțială a prețurilor camerelor de hotel, dar, în schimb, când vine vorba de apartamente, încă există tarife pentru toate buzunarele. Bineînțeles, acest aspect depinde mult și de locația amplasamentului sau numărul de camere, însă cei mai puțin pretențioși pot găsi apartamente chiar și cu 80 de euro pe noapte.

 

#2 Nesiguranța condițiilor hoteliere alimentează cererea de apartamente

 

Din cauza situației actuale mulți români își pun întrebarea cum ar trebui să procedeze în cazul unui hotel când iau micul dejun de exemplu. Purtatul măștii la cafeaua de dimineață nu este o opțiune atrăgătoare pentru turiștii care merg la mare să se relaxeze, și pentru a evita astfel de griji, mulți dintre ei aleg calea cea simplă, optând pentru un apartament unde pot lua masa în voie, în deplină siguranță și intimitate.

 

#3 Nu poți să fii sigur decât de ceea ce faci pe cont propriu

 

Citeste si...  Curățare industrială: tipuri și puncte importante

Din același motiv pentru care evită și restaurantele sau cafenelele, mulți români ocolesc hotelurile de frică să nu se infecteze cu COVID-19 din cauza mâncării. Cu toate că furnizorii de servicii își asigură clienții în legătură cu modul igienic de preparare a mâncărurilor lor, mulți turiști preferă să-și gătească singuri, iar cel mai potrivit loc unde pot face acest lucru este în bucătăria bine dotată a unui apartament închiriat în regim hotelier.

 

#4 Cazarea în sine devine o plăcere dacă ai optat pentru un apartament

 

Multe apartamente închiriate în regim hotelier sunt atât de confortabile și spațioase încât, ca turist, statul în casă devine o plăcere. Iar în contextul pandemiei actuale orice prilej de distracție și relaxare trebuie apreciat din plin deoarece, cu atâtea interdicții, alternativele sunt destul de limitate.

 

Cum poți găsi un apartament în regim hotelier care să te satisfacă din toate privințele?

 

Dacă îți dorești să mergi la mare și ai în plan să închiriezi un apartament în regim hotelier mânat de unul din motivele de mai sus sau oricare altul, atunci caută pe site-ul CazarePeLitoral.ro apartamentul care să te satisfacă din toate punctele de vedere.

Doar aici găsești nenumărate oferte speciale din toate stațiunile de pe litoral precum și o mulțime de informații despre cazările care te interesează, pentru a te putea documenta și a putea face o alegere în cunoștință de cauză.

Mai mult, dacă te-ai hotărât la o perioadă, dar nu ai găsit încă nimic care să-ți placă, te poți abona la newsletter-ul CazarePeLitoral.ro sau intra în comuntitatea fanilor acestui site de pe Facebook pentru a fi primul care află despre cele mai bune oferte de vacanță.

Este adevărat că trăim vremuri grele. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm învinși și să renunțăm la timpul nostru liber și plăcerea unei vacanțe în adevăratul sens al cuvântului. Se poate merge în siguranță la mare și în vreme de pandemie, dar ținând cont de două simple reguli: respectarea indicațiilor date de autorități și cu precauție maximă!

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":