Magazin

Ce servicii îți oferă cel mai apreciat cabinet veterinar Suceava  – ia chiar acum legătura cu un veterinar expert

Suntem Nord Vet – cabinetul veterinar de care ai nevoie! Dar, totuși, ce servicii îți oferă cel mai apreciat cabinet veterinar Suceava? Ia chiar acum legătura cu un veterinar expert, pentru a identifica problema sau afecțiunea pe care micul tău blănos o are! Suntem o echipă de încredere, în mâinile căreia îți poți încredința nu doar pisica, ci și câinele! Sau dacă ai mai multe animale de companie, nu ezita să le aduci la un control sau la o consultați!

Vrem să-ți spunem, așadar, care sunt serviciile pe care ți le putem oferi! Deja știi că excelăm în domeniul veterinar! Iar pentru că ne pricep foarte bine să facem asta, am luat decizia de a pune la dispoziția ta:

Consultații – uneori este mai mult decât bine să-ți aduci animalul sau animalele la control. Este mai mult decât recomandat să apelezi la un control de rutină. Astfel, putem stabili dacă totul este în regulă cu pisica sau câinele tău. Sperăm de fiecare dată să nu fie nevoie de alte intervenții, însă uneori lucrurile nu stau tocmai așa. De aceea, este bine să te asiguri că totul este în regulă cu animalul tău de companie.

Vaccinări – fiecare animal în parte trebuie vaccinat la timp. Încurajăm vaccinarea la timp, pentru că în acest fel sănătatea, dar și siguranța animalului tău sunt asigurate.

Tratamente – atunci când vorbim despre diferite afecțiuni, probleme sau alte complicații, trebuie să vorbim și despre un tratament complex. Experții Nord Vet te asigură de faptul că dau tot ceea ce este mai bun pentru un tratament corect, prescris ca la carte. Tot ceea ce va mai trebui să faci este să te asiguri că respecți ceea ce îți vom comunica.

Citeste si...  Cum alegi cărțile de parenting potrivite

Deparazitări – este bine să-ți deparazitezi animalul la timp. Paraziții, atât cei de la nivel intern, cât și de la nivel extern, vom îngreuna supraviețuirea animalului tău de companie. Nu lăsa viața și sănătatea acestuia să se degradeze treptat. Fii un stăpân bun și optează pentru serviciile de deparazitare!

Ecografie – acest serviciu este unul complex și nu afectează în niciun fel puii din burtica femelei. Chiar dacă uneori pare un aspect de neglijat, nu este! Este bine să te asiguri că totul este în regulă cu pisica sau câinele tău de sex feminin! Pentru pui sănătoși și sprinteni!

Analize de laborator – oferim chiar și analize de laborator! Atunci când considerăm că este cazul, vom solicita recoltarea diferitelor probe pentru a ne asigura că putem prescrie un tratament corect, dozat corespunzător!

Chirurgie – suntem un cabinet veterinar Suceava care are un veterinar specializat chiar și pe partea de chirurgie. În cazul în care vorbim despre o posibilă intervenție, este bine să știi că ai apelat la experți care dispun de aparatură necesară! De aceea, nu ne dăm în lături de la nimic.

Stomatologie, oftalmologie, dermatologie – aceste servicii complexe sunt realizate fiecare în parte de către un veterinar expert în domeniu! Pentru că ne pasă de siguranța, dar și de sănătatea animalului tău de companie!

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":