Magazin

Cum intretineti tapiteria auto din piele

O tapiterie auto din piele poate fi intretinuta folosindu-se produsele cele mai potrivite. Firmele care se ocupa de curatenie ofera si servicii de intretinere a tapiteriei auto. Intretinerea si curatarea tapiteriei presupun mai multe lucruri, de aceea trebuie sa tii cont de acestea.

Ce trebuie sa stii despre intretinerea tapiteriei auto?

In primul rand, va trebui sa te folosesti de solutii speciale pentru a curata tapiteria auto din piele. Aceste solutii curatat piele auto sunt utile din multe puncte de vedere, ele aplicandu-se sub diverse forme.

Pot fi aplicate sub forma de spray, spuma, dar si detergent lichid sau crema. Daca vor fi utilizate corespunzator, acestea curata perfect scaunele din piele naturala sau artificiala. Ele reusesc chiar si sa dizolve murdaria, dar si urmele de nicotina, de aceea pot fi o solutie importanta de avut in vedere.

Pentru a aplica aceste solutii pe tapiterie, poti folosi e un burete, dar nu prea aspru. De asemenea, mai poti folosi si o laveta din piele de caprioara. Laveta aceasta este mai eficienta pentru ca este mai fina si astfel poti folosi si mai putina solutie pentru a curata cat mai eficient o anumita suprafata.

Pretul unei astfel de lavete este in schimb unul mai mare, in comparatie cu buretele, de aceea trebuie sa tineti cont si de acest lucru.

O firma specializata poate fi insa solutia cea mai buna, aceasta apeland la produse precum sunt cele oferite de Menzerna. Aceste firme sunt recunoscute pentru faptul ca reusesc sa realizeze un proces foarte bun de retapitare auto, de aceea multe dintre ele executa si servicii de curatare sau de intretinere. Tot aici va mai poti si personaliza cu usurinta scaunele, optand pentru culori prestabilite sau pentru diverse cusaturi.

Citeste si...  5 Piese de mobilier de bucătărie și camera de zi în care cu adevărat merită să investești

Tapiteria din piele naturala sufera mici modificari odata cu schimbarile de temepratura. Este recomandat sa o curatati macar o data la trei luni, adica fix atunci cand se termina anotimpul.

Intervalul de timp la care trebuie sa cureti tapiteria poate varia insa in functie de cat de des va folositi de masina. Daca ai tapiteria din piele, este important sa nu parchezi masina in soare. Daca faci totusi acest lucru, foloseste un parasolar, astfel incat lumina sa nu ajunga direct pe scaunele din piele.

Zonele umbrite sau acoperite sunt cele mai indicate pentru a feri cat mai bine tapiteria din piele de razele ultraviolete. Tinand cont de toate aceste lucruri si folosind mereu solutii curatat piele auto de calitate, vei putea prelungi viata tapiteriei, aceasta aratand mereu ca noua.

 

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":