Tech

OPPO a lansat în România noul smartphone Reno5 prin intermediul Instagram Stories

            Pasionaţii de tehnologie au fost surprinşi pe 8 Aprilie de o lansare inedită a noii serii de produse marca OPPO. Smartphone-ul OPPO Reno5 a fost prezentat publicului din România în premieră prin intermediul reţelei de socializare Instagram. Maratonul de poveşti (Stories) create astfel au rulat timp de 5 ore pe contul @oppomobilero, iar toate acestea au fost ulterior reunite într-un clip video experiment.

 

 

            De la o asemenea premieră nu puteau lipsi oameni creativi, tineri artişti care îşi împărtăşesc poveştile în fiecare zi în mediul online. Asta subliniază şi filmuleţul creat chiar cu noile smartphone-urile OPPO Reno5. Ei eu fost de asemenea intervievați de cunoscutul actor Mihai Bendeac. Parte din campania de lansare locală a celei mai noi serii Reno5, denumită „Film your story” sunt sculptorul Daniel Rădulescu, Andrei Morariu și Bogdan Costea, fondatorii brandului de accesorii Optimef, fashion designerul Marius Fierașcu, artisul Mihai Zgondoiu și Diana Iulia Roman, de profesie actriță. Fiecare dintre aceștia este apreciat pentru talentul și munca depuse, dar și pentru conținutul creativ pe care îl postează constant pe rețelele de socializare.

 

Despre noua lansare, Alexandra Răuț, Head of Marketing Green Leaves Technical Distribuitor Exclusiv Autorizat OPPO în România, a declarat că „Smartphone-urile OPPO sunt deja asociate de consumatorii locali cu performanțele video, iar după succesul seriei Reno4, lansată prin intermediul primului videoclip muzical filmat integral cu smartphone-uri, era normal să ne surprindem publicul încă o dată, printr-o provocare și mai ambițioasă. Instagram Stories are o popularitate în creștere, iar realizarea unei lansări direct pe Instagram este o demonstrație de curaj și de încredere în tehnologiile inovatoare integrate în modelele seriei Reno5.

 

Pentru o imagine cât mai completă despre OPPO Reno5, vloggerii au pregătit deja review-uri detaliate şi prezentări ale caracteristicilor noului smartphone.

Funcțiile video integrate ca Ultra Steady Video 3.0 sau AI Highlight Video l-au inspirat pe tânărul regizor Matei Mocanu care a creat clipul experiment împreună cu echipa de producție WorkHorse. Despre filmarea direct în formatul Instagram Story, regizorul din noua generație a povestit că: „Cinematografia din momentul de față, la fel ca și alte domenii artistice, nu mai este caracterizată doar de genurile clasice, ci se inspiră din viața comunităților online. Stories-urile sunt modalitatea preferată de exprimare a tinerilor de pretutindeni, astfel că, atunci când am primit provocarea de a regiza un clip care să urmeze regulile de compoziție a unei povești moderne, mi-am dat seama că potențialul creativ al unui asemenea experiment depășește cu mult provocările de a filma și monta într-o manieră neconvențională. Bineînțeles, aliatul nostru de nădejde a fost un smartphone care impresionează la capitolul performanțe video, și anume OPPO Reno5, care ne-a surprins și ne-a lăsat să experimentăm cadre și abordări diferite.

 

Noul model OPPO Reno5 vine la pachet cu mai multe funcții care îl transformă într-un dispozitiv must-have pentru creatorii de conținut video. Funcţia AI Highlight Video este o premieră datorită modului inteligent de a detecta lumina, îmbunătățind astfel calitățile video. O altă funcţie care îl face şi mai interesant este Dual-View Video prin care este posibilă filmarea simultană, atât prin camera principală, dar şi cea frontală. Rezultă astfel o dublă perspectivă a imaginilor filmate, perfectă pentru cei care vor să şi facă parte din acțiune în timpul filmării. Videoclipuri stabile, de înaltă calitate, se obţin mai uşor cu noua tehnologie exclusivă de stabilizare. Creativitatea nu a fost nicicând surprinsă mai bine cu OPPO Reno5.

 

 

 

Previous Article5 greșeli frecvente făcute de șoferi și care pot produce accidente rutiere graveNext ArticleSpune-mi culoarea brandului tău, ca să-ţi zic ce transmite
x
Da-mi un "Like":