Magazin

Îți place adrenalina? Atunci încearcă la vară aceste trei sporturi de apă pe care le poți practica pe litoralul românesc!

Pentru iubitorii de apă și de sport avem o veste bună! Pe litoralul românesc sporturile acvatice au devenit din ce în ce mai populare și acum oricine amator de senzații tari poate încerca niște activități inedite, fără o investiție prea mare.

 

Românii iubesc sportul. Pentru mulți conaționali sportul este o parte importantă din viață și o activitate fără de care nu și-ar mai simți la fel de motivați și relaxați.

 

Pe de altă parte, mai mult decât să stea închiși într-o sală de fitness, românii preferă să facă sport afară, neîngrădiți de patru pereți și fără să se supună unor reguli foarte stricte.

 

De aceea, pentru mulți români, o vacanță pe litoral poate fi o ocazie perfectă nu doar pentru bronzat și înotat, ci și pentru a practica o serie de sporturi pe apă care să le împingă nivelul de adrenalină la cote maxime.

 

Până acum, majoritatea sporturilor acvatice păreau pentru români niște activități exotice, pentru care era nevoie să călătorești peste mări și țări pentru a le încerca. Dar în ultimii ani antreprenorii de pe litoralul românesc s-au pus intens pe renovări și investiții și mai nou, sporturile nautice au devenit un lucru la fel de obișnuit pe plajele românești de la Marea Neagră la fel ca în țările exotice. Iată trei astfel de exemple.

 

3 Sporturi de apă pe care le poți practica și în România

 

Kitesurfingul

 

Kitesurfingul este un sport a cărui popularitate crește de la an la an, iar motivele din spatele acestui trend sunt evidente. În primul rând, kitesurfingul este o activitate foarte intensă, dar cu toate acestea nu este foarte solicitantă și poate fi practicată chiar și de către persoanele fără experiență. În al doilea rând nu, nu ai nevoie de echipamente speciale deoarece toate uneltele necesare îți sunt puse la dispoziție de firma la care apelezi. Descris în linii mari, kitesurfingul este un sport de apă pentru care ai nevoie de un zmeu imens care te ajută să te deplasezi cu forța vântului, în timp ce stai în picioare pe o placă de surf.

 

Skimboardingul

 

Dacă să plutești în mijlocul oceanului pe o placă de surf nu ți se pare un prospect prea atrăgător, dar totuși ți-ar plăcea să încerci un sport nautic, skimboardingul este sportul perfect pentru tine. El se aseamănă foarte mult cu surfingul, dar spre diferență de surfing, nu trebuie să stai la pândă după cele mai mari valuri, ci să prinzi din urmă valurile care au trecut pe lângă tine, îndreptându-te către mal. De asemenea, cu toate că skimboardingul are farmecul său atunci când este practicat pe valurile mării, el se poate practica și pe apele unui râu sau ale unui lac.

 

Bodyboardingul

 

Bodyboardingul este un sport nautic pentru care ai nevoie tot de o plac asemănătoare cu cea de surfing, dar în loc să te ridici în picioare după ce ai cucerit un val, trebuie să stai în permanență întins. De aceea, la fel ca și skimboardingul, bodyboardingul pare mai puțin înfricoșător pentru un începător, dar cu toate acestea, efortul fizic pe care îl implică este totuși unul considerabil.

 

Dintre toate plajele de pe litoralul românesc, Eforie Nord este una din cele mai potrivite pentru cei care nu vor să meargă la mare doar pentru a se bronza, ci și pentru a practica diferite sporturi nautice. De aceea, pentru astfel de persoane, să caute cazare Eforie la prețuri convenabile este o alegere firească atât pentru a se afla cât mai aproape de locul acțiunii, cât și pentru a economisi un ban pe care să-l investească apoi în sportul preferat.

 

Cele mai bune unități de cazare Eforie Nord se pot găsi pe platforma eforieonline.ro. Acolo, din sutele de unități de cazare listate, chiar și cel mai pretențios turist își poate găsi o cameră sau chiar un apartament care să-i satisfacă toate dorințele! În plus, pentru faptul că proprietarii acestei platforme colaborează în mod direct cu proprietarii proprietăților de cazare listate, acestea sunt înregistrate în platformă la prețuri fără comisioane, foarte convenabile și pentru turiștii cu un buget mai limitat.

0
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":