Lifestyle, Merita Citit

SPECIAL: JO a pregătit fanilor o baladă emoționantă – „Vocea ta”

            La început de mai, JO a pregătit fanilor un cadou muzical sensibil – „Vocea ta”. O baladă emoționantă despre iubire, despărțire și durerea ce rămâne întipărită în inimă, cu un clip care completează sentimentele exprimate. O coproducție Cat Music și HaHaHa Production, single-ul este compus de către artistă alături de Alexandru Stancu, Giuliana Damian, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, iar videoclipul este regizat de către SAN.

 

 

Despre noua lansare, JO spune că „Vocea ta este o piesă personală, sensibilă. Cred că cele două lucruri care îți lipsesc și nu sunt palpabile când persoana iubită nu mai e lângă tine sunt iubirea și vocea”. „Cândva era cântecul nostru care vorbea de tot ce aveam” sunt versurile prin care artista își deschide inima și cântă despre sentimentele pe care le simțim atunci când persoana de care ne îndrăgostim și care ne umple de fericire, lasă un gol imens în viața noastră. Play şi bucuraţi-vă de muzică!

„Pentru că vocea ta nu se mai auzea” sunt cuvintele pe care probabil mulți le rostim atunci când realizăm că cel drag nu mai este lângă noi și trebuie să înfruntăm durerea sfâșietoare. Protagonistă în propriul clip, JO interpretează rolul unei femei care încearcă să facă față despărțirii, dar amintirile cu el sunt cele care îi tulbură liniștea.

 

„Am scris această piesă alături de JUNO, după mai mult de 4 luni în care nu ne mai văzuserăm. Ne-au copleșit sentimentele și de aici atâta greutate, sinceritate și vulnerabilitate în piesă. Prima strofă face referire la „Caută-mă”, prima noastră colaborare: „Cândva era cântecul nostru care vorbea despre tot ce aveam / Ne promitea că ne-am găsit pe viață, dar încă ne căutam”. Alături de noi au scris și Șerban Cazan și Giulia, cea mai bună prietenă a mea”, mai adaugă JO despre cel mai nou cântec pe care l-a pregătit pentru publicul său.

 

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin piesele pe care le lansează. În ultimul an artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu hituri precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „126” și „Adio”, single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie, JO a lansat „Iubirea mea”, o piesă ce are la bază tot o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit. Recent, artista a lansat împreună cu Juno „Mă mai ia”, hit ce arată o poveste îndreptată către momentele precedente unei despărțiri.

 

 

 

Previous ArticleStai mai mult acasă ? Foloseşte timpul pentru tine!Next ArticleSfaturi pentru a renova casa batraneasca incalzita cu sobe pe lemne. Afla de aici tot ce te intereseaza
x
Da-mi un "Like":