Magazin

Aspecte care recomanda alegerea unui container pentru spatiile de birouri

Indiferent de domeniul in care activeaza un business, spatiul de birou este absolut indispensabil. Chiar si in cazul unei afaceri de dimensiuni mici, un spatiu de birou este necesar pentru a putea gestiona afacerea respectiva intr-un mod cat mai eficient. Foarte multi antreprenori considera costurile cu spatiile de birouri ca fiind foarte mari, indiferent daca vorbim despre chirie sau despre achizitionarea spatiului respectiv.

 

Una dintre cele mai eficiente solutii in privinta spatiilor de birouri o reprezinta containerele modulare. Pe piata de astfel de produse exista o foarte mare varietate de containere birou, containere care pot fi oricand alegerea ideala pentru toti aceia care doresc sa beneficieze de avantajele unui spatiu de birou. Exista mai multe argumente care recomanda alegerea containerelor modulare pentru amenajarea spatiilor de birouri.

 

Un prim argument care recomanda containerele pentru birouri se refera la posibilitatea de a reloca biroul amenajat in cadrul unui astfel de container. Biroul din containere modulare poate fi foarte usor amplasat intr-o alta locatie odata ce doresti sa iti schimbi locatia firmei sau odata ce ai finalizat un proiect intr-o anumita regiune si urmeaza sa incepi alte proiecte. Biroul din containere poate fi relocat intr-un timp scurt, la costuri mici, cu toate amenajarile interioare din cadrul biroului.

 

Un al doilea argument in favoarea acestor containere birou se refera la posibilitatea de a personaliza orice spatiu de lucru realizat dintr-o astfel de structura. Cu alte cuvinte, in momentul in care optezi pentru containere de tip modular pentru amenajarea biroului vei avea posibilitatea de a alege design-ul potrivit pentru business-ul tau, dar si posibilitatea de a amenaja interiorul exact asa cum iti doresti.

Posibilitatea de a extinde spatiul de birou este un alt detaliu care merita a fi amintit in cazul containerelor. Daca la inceput afacerea este una mica si nu ai nevoie de foarte mult spatiu, cu siguranta ca pe parcurs ti-ai dori ca afacerea sa progreseze. De multe ori atunci cand afacerea se dezvolta este nevoie de un spatiu extins, pentru mai multe birouri si pentru mai mult persoane. Acest lucru se poate face foarte usor cu ajutorul containerelor modulare.

 

Preturile si costurile cu achizitia si amenajarea sunt mai mici comparativ cu investitia in ridicarea unei constructii „clasice” sau cu costurile pentru chiria lunara a unui spatiu de birouri. Conform unei estimari a preturilor de achizitie pentru un spatiu de birouri realizat din containere, pretul lunar pentru un astfel de spatiu pe o durata de 5 ani de zile este undeva in jurul valorii de 100 de euro, acest cost fiind unul foarte avantajos comparativ cu preturile chiriilor pentru astfel de spatii de birouri.

 

Nu in ultimul rand conditiile oferite de aceste containere birouri reprezinta un argument care recomanda aceasta alegere. Datorita structurii metalice, a panourilor sandwich si a izolatiei cu vata minerala, containerele pentru birouri ofera o izolatie termica foarte eficienta, dar si o izolatie fonica optima. In aceste conditii vei putea sa iti desfasori activitatea fara a resimti vreun disconfort termic sau datorat zgomotului ambiental.

0
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":