Lifestyle, Merita Citit

Voltaj cântă „Din toată inima” în concertul special de Ziua Europei

            9 Mai este cunoscută în calendarul evenimentelor speciale ca Ziua Europei. Pentru a marca această zi, duminică, de la ora 19:30, Voltaj va sărbători „Din toată inima” cu un concert ce va putea fi urmărit pe canalele de social media ale trupei, pe YouTube, dar și la Radio România Actualități. „Știi câte state are Uniunea Europeană ? 27! Atâtea minute va avea și concertul nostru” este mesajul lui Călin Goia, solistul de la Voltaj, pentru toți cei cărora le este dor de un concert, chiar și în online.

 

 

Fanii care urmăresc concertul, vor asculta timp de 27 de minute cele mai frumoase piese ce i-au consacrat pe membrii trupei de-a lungul carierei și se vor putea bucura de momentele frumoase direct din confortul propriului living. „Ne e dor să cântăm și am considerat că trebuie să marcăm printr-un concert ziua Europei și apartenența noastră, a românilor, la aceasta. E o sărbătoare a tuturor europenilor și trebuie să o simțim ca atare, dincolo de pandemie sau tensiuni…”, spune Călin Goia.

 

La finalul anului trecut, Voltaj și-a surprins publicul cu una dintre cele mai emoționante piese lansate de către formaţie. După ce a cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale și o piesă inspirată de perechea perfectă, trupa a lansat chiar de Dragobete mult așteptatul videoclip. Ascultaţi şi revedeţi cu plăcere clipul sensibil în continuare.

„Am compus piesa „Doar pentru ea” la o cabană de munte, unde ne-am retras toată trupa pentru o săptămână. Poate faptul că am fost departe de jumătățile noastre ne-a inspirat să scriem această declarație de dragoste. Întorși la București, am produs-o alături de Paul Iorga, cu care suntem la prima colaborare de acest gen și George Hora. Suntem foarte încântați de rezultat și abia așteptăm să aflăm și reacția publicului”, povestea Călin Goia despre acest single.

 

În 2020, Voltaj a lansat „OM”, o piesă cu versuri puternice, care transmite un îndemn social ce subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării. La finalul lui 2019, Voltaj a susținut turneul național „Ca la 20 de ani” ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 de oameni. De-a lungul timpului, hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube au cucerit publicul și au ajuns la inimile fanilor.

 

 

 

Previous ArticleAspecte care recomanda alegerea unui container pentru spatiile de birouriNext ArticleCreativitatea, un ingredient de bază pentru orice profesie
x
Da-mi un "Like":