Lifestyle, Merita Citit

Bucurie pe scenă cu cele mai noi spectacole la Teatrul Muzical Ambasadorii

            În tot acest timp, iubitorilor de artă şi frumos le-a fost cu siguranţă dor de un spectacol live, în sală, unde experienţa artistică este unică şi diferită de mediul virtual. Tocmai de aceea, cu mare bucurie, spectacolele Teatrului Muzical Ambasadorii se reiau din data de 15 mai 2021, la Palatul Național al Copiilor. Reprezentaţiile au loc în condiții de siguranță, iar artiştii au pregătit pentru public multe surprize frumoase.

 

 

Primul spectacol care se va juca live este Păcală și Tândală, de Roman Vlad, un musical plin de umor, care aduce în fața publicului lumea satului românesc. Două reprezentații vor avea loc în zilele de sâmbătă 15 mai și duminică 16 mai, ambele de la ora 11:00. Regia montării îi aparține lui Atila Vizauer, decorul și costumele sunt creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia este semnată de Alis Gheorghe. Spectatorii se vor binedispune, urmărind o comedie dinamică, plină de învățături, ai cărui protagoniști sunt cei doi binecunoscuți eroi justițiari. În această variantă scenică, aventurile lui Păcală și Tândală sunt îmbrăcate în haina muzicii și dansului de inspirație folclorică. Ca un cadou pentru cei mici, marți, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului este programată încă o reprezentație a musicalului Păcală și Tândală, de la ora 18:00.

Programul lunii mai continuă cu Povestea Florii – Soarelui, un musical special, dedicat iubitorilor basmului și folclorului românesc autentic, care se va juca în zilele de sâmbătă 22 mai, de la ora 18:00 și duminică 23 mai, de la ora 11:00. Concepția spectacolului este semnată de Daniel Jinga, Manager General Interimar al Operei Naționale București, dirijor al Orchestrei Metropolitane București și Maestru de Cor al ONB, alături de Adrian Naidin, violoncelist, compozitor și interpret vocal. Scenografia este creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia a fost gândită de Alis Gheorghe.

 

O nouă producție muzicală a Teatrului Muzical Ambasadorii va avea premiera în luna iunie. Este vorba despre Figaro Style, adaptare după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini. Regia montării îi aparține lui Dan Tudor, care îmbină o capodoperă muzicală cu una teatrală, într-o viziune modernă, conturând un spectacol foarte actual. Viorica Petrovici, maestră în zugrăvirea și nuanțarea culorilor este autoarea scenografiei, iar dirijorul Ciprian Teodorașcu semnează aranjamentul muzical. La pian interpretează Andrei Ștefan Racu. Primele reprezentații se vor desfășura în zilele de sâmbătă 12 iunie și duminică 13 iunie, ambele de la ora 18:00. Acestea vor fi urmate de încă o serie de două reprezentații, în zilele de sâmbătă 26 iunie, de la ora 18:00 și duminică 27 iunie, de la ora 11:00.

 

Biletele pot fi achiziționate atât online, de pe platforma Ticketstore.ro , cât și fizic de la Casa de bilete, deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de spectacol (în limita locurilor disponibile). Detalii despre achiziționarea de bilete se pot găsi şi pe pagina de Facebook și pe website-ul Teatrului Muzical Ambasadorii. Tot aici se găsesc regulile speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor pentru evitarea oricăror riscuri de sănătate, dat fiind contextul actual.

 

 

 

Previous ArticleSă alegem sau să evităm guma de mestecat ?Next ArticlePregăteşte-te pentru vară cu îngrijirea potrivită!
x
Da-mi un "Like":