Magazin

Afla totul despre cum obtii rapid fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti!

Cum ar fi daca ai putea sa rezolvi toate treburile pe care le ai intr-o zi doar intr-o singura ora si in restul de 23 de ore sa poti face orice iti doresti? Aceasta lume utopica ar fi lipsita de stres si trafic aglomerat, de graba si de frunti incruntate.

 

Din pacate, lumea in care traim nu iti permite sa ai libere 23 de ore din 24. Insa, stiai ca acum poti obtine un document necesar pentru a deveni sofer intr-o singura ora? Chiar daca iti vine greu sa crezi, acest lucru este posibil la clinica Standard Med. Iata tot ce trebuie sa stii pentru a obtine rapid fisa medicala permis auto Bucuresti!

fisa medicala permis auto Bucuresti

Programeaza-te

Timpul tau este de nepretuit. Pentru a evita statul la cozi interminabile, fa-ti online o programare pentru examinarea medicala de care ai nevoie pentru a intra in posesia carnetului de conducere. Intra pe www.fisamedicala.info, in seciunea “Fise si analize medicale”, iar in partea de jos a paginii vei gasi rubrica “Solicita o programare”.

 

Este necesar sa completezi campurile goale cu informatiile necesare (cu caracter confidential): numele, prenumele, data nasterii, numarul de telefon si adresa de e-mail. Primul pas pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti a fost facut!

 

Ce acte iti sunt necesare?

Din fericire, in procesul de obtinere a fisei nu este nevoie de prea multe acte. Pentru a nu trebui sa te intorci din drum, asigura-te ca in momentul in care pleci inspre clinica ai la tine urmatoarele acte:

–  Cartea de identitate / buletin;

–  Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);

–  Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

–  In cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);

Acum pasul al doilea pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti a fost efectuat! Inca putin si ai terminat!

 

Controlul medical

In urma programarii, va fi necesar sa te prezinti la sediul Standard Med, situat pe bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, apartamentul 5, in Bucuresti. Cladirea se afla chiar in centrul orasului si poti ajunge cu usurinta aici folosind orice mijloc de transport in comun. Odata ajuns la clinica, vei fi supus unui control medical neinvaziv si lipsit de durere. Procedura este simpla si dureaza numai o ora! Ariile vizate in examenul medical sunt:

–  Psihiatrie;

–  Medicina interna;

–  Ortopedie;

–  Neurologie;

–  Oftalmologie;

–  ORL;

Si gata! Acesta a fost ultimul pas pentru a obtine fisa medicala permis auto Bucuresti! In cazul in care ai vreo nelamurire sau doresti sa modifici programarea, poti apela oricand numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950.

 

Dupa ce intri in posesia acestui act, mai urmeaza doar sa promovezi examenul teoretic si pe cel practic, iar apoi te vei putea numi cu mandrie “sofer”! Cu toate acestea, este necesar sa tii minte un lucru: cand esti la volan, nu esti responsabil doar de viata ta, ci si de cea a pasagerilor din masina si a tuturor celorlalti participanti la trafic.

 

 

0
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":