stil

Dacă moda este pasiunea ta, atunci nu rata Romanian Fashion Week 2021 la Iași

            Romanian Fashion Week, cel mai cunoscut și longeviv eveniment dedicat industriei modei românești, revine, după 11 ani, la Iași și va reuni designeri români consacrați, dar și tineri designeri la început de carieră. Festivalul, aflat la cea de-a XIII-a ediție, este programat în cadrul Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, care se va desfășura, în capitala Moldovei, în perioada 2 – 6 iunie 2021.

 

 

Smaranda Almășan, Venera Arapu, Lucian Broscățean, Ioana Ciolacu, Mirela Diaconu, Mihaela Glăvan, Atelier Hamza, Jolidon, Andreea Bădală – Murmur, Patzaikin, Andrea Tincu, Irina Schrotter sunt designerii consacrați care și-au anunțat prezența la ediția din acest an a Romanian Fashion Week. Lor li se vor alătura zeci de tineri designeri. Show-urile de modă vor putea fi urmărite atât live, în grădinile Palas, cât și online, spectacolele fiind transmise pe paginile de Facebook și de Instagram ale Romanian Creative Week, precum și pe canalul de YouTube al evenimentului.

 

Festivalul de la Iași este cunoscut drept o rampă de lansare pentru tinerii creatori de modă. De-a lungul celor 12 ediții organizate până acum, Romanian Fashion Week a promovat peste 40 de tineri designeri, unii dintre ei urmând a fi prezenți, ca designeri consacrați, la evenimentul de luna viitoare.

 

Piesele de rezistență ale colecțiilor Romanian Fashion Week 2021, care aparţin fiecăruia dintre designerii participanți, vor putea fi admirate în cadrul Expo RCW 2021, expoziție care va putea fi vizitată în fiecare zi a evenimentului, într-un loc spectaculos, Palatului Culturii din Iași. Expoziția va fi o incursiune în moda românească, dar și o proiecție a ceea ce poate fi viitorul acestei industrii.

 

Mai multe detalii despre creatorii români de modă care vor fi prezenți la Romanian Fashion Week, precum și despre Expo RCW 2021 pot fi găsite pe pagina evenimentului (romaniancreativeweek.ro). Într-o perioadă în care mai multe domenii de activitate sunt afectate puternic de pandemie, Romanian Creative Week își propune să facă un pas firesc, dar mai ales în siguranță, pentru dezvoltarea industriilor creative autohtone. Iașul se va transforma în nucleul creativității din România, găzduind nume sonore din modă, arhitectură, muzică, film, publicitate, new media, design industrial, etc.

 

 

0
Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":