Magazin

Avantajele nebanuite ale unor cursuri de engleza pentru copilul tau!

Studiile au demonstrat avantajele invatarii unei limbi straine inca de la varste foarte mici. Pe langa faptul ca asimilarea cunostintelor este mult mai usoara in prima perioada de viata, invatarea unei limbi straine vine si cu o serie de avantaje nebanuite pentru cei mici. Participarea la cursuri engleza copii poate contribui cu succes la viitorul acestora, atat in plan profesional, cat si personal.

 

Invatarea unei limbi straine implica un efort evident pentru oricine, fie copil sau adult, dar cu cat esti mai tanar, cu atat procesul de invatare este mai usor. Atunci cand te gandesti sa iti inveti copilul o limba straina, este important sa stii toate beneficiile pe care cunoasterea si dobandirea acestei abilitati le-ar putea aduce copilului tau in viitor.

 

La nivel de cariera, profesionistii capabili sa comunice intr-o limba straina sunt intotdeauna mai cautati, deoarece se pot ocupa cu usurinta de responsabilitati suplimentare si pot accesa in orice moment oportunitati de angajare avantajoase.

 

Limba engleza este in prezent principala limba utilizata in afaceri la nivel global, motiv pentru care multi acorda prioritate invatarii acestei limbi. Studiile sugereaza ca la nivel cognitiv si academic, copiii care invata o limba suplimentara sunt mai creativi, mai buni in rezolvarea problemelor complexe si, de obicei, obtin un scor mai mare la testele scolare.

 

Cu ajutorul unor cursuri de engleza pentru copii, acestia inteleg mai usor structurile lingvistice necesare pentru invatarea unei limbi straine. Astfel, procesul de asimilare si intelegere devine mult mai usor.

cursuri engleza copii

La nivel personal, un copil care vorbeste mai multe limbi dobandeste o incredere sporita in propriile forte si isi largeste orizontul prin capacitatea de a accesa informatii din alte culturi. Va putea interactiona fara probleme cu persoane din alte tari si va intelege mai bine expresii si stiluri de comunicare. Varietatea pe care o va descoperi si puterea sa de a comunica in orice situatie cu cei nativi in limba engleza il va ajuta pe copilul tau sa se dezvolte frumos si sa aiba o stima de sine sporita.

Iata pe scurt cateva dintre avantajele pe care copilul tau le va avea prin inscrierea la cursuri de engleza pentru copii:

 

  1. Va invata mult mai usor. Creierul uman este construit astfel incat copiii sa poata asimila orice limba inainte de a ajunge la varsta pubertatii. De aceea, este o idee foarte buna ca invatarea limbii engleze sa inceapa la varste cat mai mici posibil.
  2. Va dobandi accentul nativ si fluenta in exprimare;
  3. Isi va dezvolta creativitatea si va putea gasi solutii in tot felul de situatii;
  4. Sansele de a avea o cariera de succes in viitor vor creste;
  5. Va avea posibilitatea de a se conecta la alte culturi si isi va dezvolta toleranta fata de cei care provin din alte zone geografice;
  6. Va invata din placere. Copiii percep procesul de invatare ca pe o joaca;
  7. In cadrul unor cursuri de engleza pentru copii, va invata fara stres, va socializa si isi va face prieteni noi;
  8. Copilul tau isi va dezvolta gandirea individuala, „out of the box”. Creierul bilingv experimenteaza un antrenament complet, care conduce la imbunatatirea capacitatii de organizare, concentrare si rezolvare a sarcinilor multiple;
  9. Va fi mult mai creativ si isi va imbunatati punctajele la diferitele teste primite in timpul copilariei sau adolescentei.

 

Dupa cum vezi, participarea la cursuri engleza copii aduce multe avantaje nebanuite copilului tau. Asigura-i un viitor de succes si ofera-i sansa de a acumula cat mai multe cunostinte utile, care sa il ajute in acest sens.

 

0
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":