Magazin

Cursurile de dezvoltare personala, cel mai bun cadou pe care ti-l poti darui tie!

Cea mai importanta resursa pe care o ai la dispozitie in aceasta viata este propria persoana. Investitiile in tine insuti sunt mai importante decat orice altceva, deoarece, in timp, se vor dovedi cu adevarat decisive. Merita, asadar, sa iti faci cadou o serie de cursuri de dezvoltare personala care te vor ajuta atat in cariera, cat si in viata personala!

Success Academy a aparut in anul 2016, la initiativa unor specialisti in educatie dornici sa puna umarul la schimbarea in bine a societatii romanesti. Este, astazi, singura scoala care, in alcatuirea cursurilor, porneste de la cerintele specifice mediului de business si, in acest fel, te pregateste pentru viata reala. Iata cateva dintre calitatile pe care te va ajuta sa le dezvolti!

Increderea in sine – piatra pe care poti construi aproape orice

Fiecare este unic in felul sau, iar comparatiile nu aduc, de cele mai multe ori, nimic pozitiv. Este esential sa iti definesti singur reperele, sa stii la ce te pricepi si care sunt domeniile in care poti sa te afirmi. Astfel, vei depasi teama de esec si iti vei creste considerabil nivelul de incredere in sine.

In cadrul unor cursuri de dezvoltare personala, vei descoperi metode eficiente si trucuri utile pentru a depasi orice situatie dificila. Si, cu fiecare astfel de succes, vei reusi sa iti construiesti o tot mai solida mentalitate de invingator.

Inclusiv biologia iti este de ajutor, in acest sens. Atunci cand te simti bine cu tine insuti, creierul tau produce serotonina, numita si hormonul fericirii. Aceasta te indeamna la mai multe fapte bune si aduce o relaxare care permite obtinerea altor succese si a unui nou flux de serotonina. Vei invata diferite metode pentru a crea si tu un astfel de circuit pozitiv.

cursuri de dezvoltare personala

Inteligenta interpersonala – succes prin interactiune

Inteligenta interpersonala te ajuta sa cunosti oameni noi, sa stabilesti legaturi profunde cu ei si ii convingi ca, daca veti colabora si va veti ajuta reciproc, veti reusi impreuna. Indiferent de nivelul la care te afli in prezent, acest tip de inteligenta poate fi dezvoltat in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala!

Abilitatile de care este legata inteligenta interpersonala reprezinta un criteriu important pentru orice angajator. Exista nenumarate posibilitati de a-ti dezvolta empatia, capacitatea de a asculta, de a-ti exprima propriile sentimente sau de a reusi sa iti impartasesti ideile cu claritate. Success Academy iti pune la dispozitie instrumentele necesare pentru a face progrese in toate aceste directii.

Educatia financiara – cum sa faci si sa pastrezi banii

Educatia financiara reprezinta unul dintre cele mai utile capitole studiate in cadrul acestor cursuri de dezvoltare personala. Necesitatea lor este evidenta la orice varsta, din moment ce prea putini oameni stiu sa isi gestioneze bugetul intr-un mod eficient.

Inca de mici, suntem expusi la tot felul de reclame si strategii de marketing, al caror scop este unul singur: incurajarea ideii ca, cu cat cumperi mai mult, cu atat esti mai fericit. Acest lucru nu este insa adevarat, fericirea veritabila insemnand mai mult decat cheltuirea banilor. De fapt, acest obicei poate duce, in multe cazuri, chiar la opusul fericirii.

In stransa legatura cu acest domeniu se afla educatia antreprenoriala, o materie prea putin luata in serios, in cadrul scolii romanesti. Insa, descoperind in cadrul acestor cursuri de dezvoltare personala care sunt afacerea si metoda de actiune care ti se potrivesc, vei aduce viata personala si profesionala la nivelul celor mai indraznete dorinte!

 

0
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":