Lifestyle, Merita Citit

Cleopatra Stratan ne poartă pe note muzicale până la „Monte Carlo” în cea mai recentă piesă

            După ce a lansat „Orele”, alături de Pasha Parfeni, un remake al celebrei piese interpretate de Sofia Rotaru, Cleopatra Stratan ne invită într-o călătorie muzicală la „Monte Carlo”. Compusă de către Theea Miculescu, Mario Stoica și Alin Ilieș, „Monte Carlo” este o poveste de dragoste seducătoare și sensibilă pe beat-uri fresh. 

 

 

Se spune că fiecare moment trebuie trăit la intensitate maximă, dar ce faci atunci când clipele par să dispară și realizezi că ai rămas cu „inima goală” ? Protagonistă în propriul clip, Cleopatra dezvăluie o latură senzuală și pasională. „M-ai lăsat cu inima goală, ca după o noapte în Monte Carlo” sunt versurile prin care Cleopatra își face cunoscută tristeţea, dar care în același timp nu o împiedică să își continue drumul și să își urmeze visurile.

„Monte Carlo este cea mai glam piesă lansată până acum și nu mă refer doar la cântec, ci și la videoclip. Piesa e făcută la Famous Production cu Mario Morreti și Thea Miculescu și o pregătim de ceva timp pentru public, iar abia acum am considerat că e perioada potrivită de lansare. Nu e povestea mea personală, dar într-o oarecare măsură descrie sentimentul îndrăgostirii, primul sărut și primul Alo. Videoclipul a fost filmat la Chișinău cu echipa Spoială Brothers și mă bucur enorm că am lucrat cu ei. Au ecranizat perfect povestea”, spune artista despre cea mai nouă lansare.

 

Cleopatra Stratan a cunoscut succesul internaţional încă de la vârsta de 3 ani cu hitul „Ghiță”, ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din 2008, artista are propria ei păpușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea” și „Dragoste, vă rog” alături de Edward Sanda, Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu o lună „Vorba de tine”, o baladă emoționantă despre iubire.

 

 

 

0
Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":