Lifestyle, Merita Citit

Steve Vai, celebrul chitarist american, vine la conferința Mastering the Music Business din București

Veste bună pentru toți iubitorii de muzică! Steve Vai, celebrul chitarist american și multiplu laureat Grammy, va participa la cea de-a șasea ediție a conferinței Mastering the Music Business, primul și cel mai mare eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală, programat în perioada 31 august – 2 septembrie 2021.

 

Alături de acesta, la MMB vor fi prezenți numeroși speakeri români și internaționali, din industria muzicală și domenii adiacente, atât din România, cât și din Franța, Marea Britanie, Olanda, Estonia, Belgia, Polonia sau America.

 

Dan Fințescu, moderator MMB și Programs Director la Kiss FM, a declarat că „sunt extrem de norocos că voi avea șansa să-l intervievez pe Steve Vai în cadrul conferinței. Este un artist complet, cu o viziune asupra muzicii greu de clasificat, dar cu siguranță unică, și de la care avem multe de învățat. De la skill-urile lui extraordinare de chitarist și tehnicile de învățare pe care le aplică, până la inovațiile sale celebre, cum ar fi chitarele Ibanez JEM și The Universe. Participanții la conferință vor putea să-i adreseze întrebări artistului și sunt nerăbdător să văd ce subiecte se vor dezbate.”

 

Chitarist virtuos, compozitor și producător desăvârșit care sculptează sunetul muzical cu creativitate infinită și măiestrie tehnică, Steve Vai și-a uimit fanii de-a lungul anilor cu abilitățile sale excepționale de chitară și muzicalitate. Vai a avut turnee în toată lumea ca artist solo, ca membru al G3, și alături de Frank Zappa, David Lee Roth, Alcatrazz și Whitesnake. Cu o discografie de peste 60 de albume, Steve Vai este câștigător a trei premii Grammy, având 10 nominalizări și o listă impresionantă de recunoașteri pentru cel mai bun chitarist, de la diverse publicații și organizații.

 

Interviul cu Steve Vai va avea loc în mediul online și va transmis, în direct, în sala de conferință. Alături de acesta, vor participa, într-un format hibrid (cu prezență fizică sau online), zeci de speakeri români și internaționali din industria muzicală, din peste 20 de țări, care vor aborda teme de interes pentru actorii din domeniu: schimbările de paradigmă în industria muzicală românească, cum s-au adaptat artiștii la situaţia actuală, noutăţile la nivel internaţional în publishing și vânzările de cataloage mari, noile trenduri în genurile muzicale sau viitorul industriei muzicii live.

 

Cea de-a șasea ediție a conferinței MMB va avea loc în perioada 31 august – 2 septembrie, într-un format hibrid (online / offline), la Hotel Caro și Club Expirat. Biletele care permit accesul la conferință s-au pus în vânzare pe Ove.ro (https://ove.ro/mastering-the-music-business-2021) și pe iabilet.ro. Biletele cumpărate pentru ediția din 2020 vor garanta accesul la #MMB2021.

 

 

 

0
Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":