Magazin

Care sunt motivele pentru care merita sa iti infiintezi o firma?

Foarte multi dintre antreprenori aleg drumul antreprenoriatului din motive care in cele din urma se dovedesc a fi insuficient de solide pentru a ajunge la succesul afacerii pe care acestia o administreaza. Si de multe ori exista persoane care privind la acest exemplu de antreprenori se tem sa intre in aceasta lume a antreprenoriatului tocmai datorita faptului ca au ca si exemple astfel de antreprenori care nu au reusit. Insa trebuie spus ca daca pornesti la drum in antreprenoriat avand motive solide, ai mari sanse de reusita. 

 

Iata in ceea ce urmeaza cateva dintre aspectele care vorbesc despre care sunt argumentele pentru care merita sa iti infiintezi o firma, indiferent daca vorbim despre un S.R.L., S.A., P.F.A. sau I.I.

  • Vrei sa monetizezi o idee care ar fi utila societatii

Poate cel mai solid argument pentru a porni in lumea antreprenoriatului il reprezinta o idee pe care o ai pentru a fi utila societatii sau unui numar cat mai mare de persoane. O astfel de premisa reprezinta cu siguranta un fundament solid pentru care sa te gandesti la procesul de infiintari firme, indiferent in ce domeniu de activitate ar urma sa activezi. Atata timp cat ideea pe care o ai poate aduce imbunatatiri in vietile oamenilor, poate creste confortul vietii sau poate raspunde unor nevoi, cu siguranta vei reusi sa transformi afacerea respectiva in succes.

  • Iti doresti sa prestezi serviciile sub o forma legala

Daca te numeri printre persoanele care in ultimul timp au avut diferite colaborari pentru a presta serviciile pentru care detii calificarile necesare, insa ai prestat aceste servicii fara o forma legala sau cu diferite forme de colaborare, poti avea in vedere sa treci la pasul urmator si sa iti infiintezi o firma. Astfel vei avea posibilitatea de a semna mai multe contracte de prestari servicii, vei evita problemele generate de faptul ca functionezi fara o forma legala, dar in acelasi timp vei avea deplina libertate de a alege modul in care iti gestionezi timpul alocat afacerii tale.

  • Ai acumulat foarte multa experienta in antreprenoriat

Se poate sa fii avut oportunitatea de a sta pe langa un antreprenor de succes sau sa fii fost implicat in afacerea de familie sau a unui prieten. Sau poate ai avut sansa de a urma diferite programe de internship in afaceri de mare anvergura. In oricare dintre aceste situatii poti sa indraznesti sa te gandesti sa faci pasul urmator si sa te indrepti spre infiintarea unei firme. Indiferent de forma de personalitate juridica pentru care optezi, daca ai acumulat o vasta experienta in domeniul antreprenoriatului este pacat sa nu faci acest pas si devii chiar tu antreprenor.

 

In oricare dintre aceste situatii, pentru simplificarea procesului de infiintare a unei firme poti apela la o companie care ofera servicii pentru intocmirea dosarului pentru infiintarea firmei si contabilitate Timisoara. Acum poti sa beneficiezi de astfel de servicii si online. Fie ca optezi pentru un S.R.L., fie ca preferi sa infiintezi un PFA online, tot ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti documentatia necesara pentru aceasta procedura profesionistilor in infiintari firme Timisoara.

0
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":