Lifestyle, Merita Citit

Corul Madrigal a pregătit pentru copii Școala de Vară Cantus Mundi, ediția 2021

            Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” prin Programul Național Cantus Mundi lansează înscrierile la Școala de Vară Cantus Mundi – Ediția 2021. A treia ediție a programului se va desfășura pe parcursul a patru serii de câte două săptămâni, în perioada 5 iulie – 27 august și se adresează copiilor cu vârste între 7 și 12 ani din București și împrejurimi, dornici să-și dezvolte creativitatea prin intermediul muzicii, al educației muzicale și al altor activități artistice.

 

Atelierele Școlii de Vară Cantus Mundi vor fi organizate la sediul Cantus Mundi din Aleea Dealul Mitropoliei nr. 11, sector 4, București și vor fi coordonate de profesioniștii Corului Madrigal și ai Cantus Mundi, formatori cu o vastă experiență în domeniu. Școala de Vară se desfășoară cu scopul de a oferi copiilor o alternativă educațională complexă, aplicată și distractivă, prin procese interactive, learning by doing și include: jocuri de cunoaștere și dezvoltare personală (sociale, muzicale, de rol, de comunicare), audiții muzicale explicate, ateliere de muzică corală, noțiuni de percuție, mișcare scenică, vizionări de spectacole cu explicații și jocuri interactive, improvizație muzicală sau întâlniri cu artiști.

 

Activitățile din program sunt construite pe grupe de vârstă, adaptate etapelor de dezvoltare socială, psihologică, emoțională și cognitivă ale participanților și îi sprijină pe cei mici să dobândească noi modalități de exprimare și dezvoltare artistică.

 

Cele patru serii ale Școlii de Vară Cantus Mundi – Ediția 2021 se vor desfășura în intervalul orar 09:00 – 17:00, de luni până vineri, după următorul calendar:

  • seria I: programată în perioada 5 – 16 iulie 2021
  • seria a II-a: din 19 până în 30 iulie 2021
  • seria a III-a: în prima săptămână a lunii august, respectiv 2 – 14 august 2021
  • seria a IV-a: 16 – 27 august 2021

 

Taxa de participare pentru o serie este de 800 de lei de persoană și include parcurgerea atelierelor și activităților prevăzute în program, precum și contravaloarea mesei de prânz. Înscrierile la Școala de Vară Cantus Mundi se fac prin completarea formularului online, în limita locurilor disponibile, în ordine cronologică. Mai multe detalii și informațiile logistice despre organizarea programului sunt disponibile pe website-ul cantusmundi.ro, la secţiunea Regulamentul Școlii de Vară Cantus Mundi – Ediția 2021 .

 

 

 

0
Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":