Lifestyle, Merita Citit

Dor de un concert ? Trupa VAMA aşteaptă publicul la Arenele Romane

            Trupa Vama susține primul concert cu public din acest an, joi, 29 iulie, la Arene Romane din București. Formația va cânta live, timp de două ore, în fața a 2.500 de fani. Este primul concert live Vama susținut în fața unui public atât de numeros, aflat în fața scenei. În premieră, trupa va lansa două piese.

 

În pandemie, Vama a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, pe 29 iulie 2020. Concertul din această vară vine la exact un an distanță de la acel show unic, ce a adunat 350 de oameni care au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare socială. Acum formația revine în forță ca să înapoieze fanilor muzica live. Pentru acest eveniment, băieții pregătesc un adevărat spectacol, în care vor include, pe lângă hit-uri celebre Vama și Vama Veche, și cele mai noi single-uri – Cântă cu mine și Îmi pare rău. Va fi un concert memorabil, la care vor participa și invitați speciali.

 

Cu această ocazie, Tudor Chirilă a povestit că: ,,Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască, să se bucure de muzica noastră… Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut, care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat, va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga din public „și eu am fost anul trecut”. O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră și vom reorchestra câteva cântece cunoscute… Mulțumim anticipat publicului, partenerilor și tuturor celor care vor face acest comeback posibil.”

 

Fanii care nu reușesc să ajungă la Arenele Romane, pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro

Trupa Vama este formată din Tudor Chirila (voce), Eugen Caminschi (Chitară), Gelu Ionescu (claviaturi), Lucian Clopo (tobe) şi Dan Lucian (bas). Evenimentul este organizat de BestMusic Live, în parteneriat cu Agenția de Vise. Partenerii media sunt KISS FM și PRO TV Plus, iar comunicarea este asigurată de agenția The Plan Communication.

 

Vama este una dintre trupele care s-a reinventat constant în timpul pandemiei și a produs conținut de top prin canalele de social media: Absolvirus – petrecerea online pentru absolvenții de liceu și facultate care nu au beneficiat de un banchet în 2020, VAMAFEST – primul festival digital al unei trupe din România, un maraton de muzică și educație care a durat două zile, și Vama deschide Vama – un dublu concert la apus și răsărit care s-a remarcat prin calitatea producției și direcția cinematografică, unic în peisajul muzical de streaming, cu 3200 de bilete cumpărate online.

 

 

 

0
Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":