Lifestyle, Merita Citit

The Motans şi PAX ne cântă despre „Vara în care m-ai găsit”

            Tuturor ne-au lipsit serile de vară cu prietenii, apusurile de soare și briza mării, motiv pentru care PAX, alături de The Motans, lansează piesa „Vara în care m-ai găsit”, un imn al zilelor însorite de vară.

 

Videoclipul piesei a fost filmat în apropierea mării, atmosfera clipului fiind una cât se poate de autentică și de reală. Cadrele sunt perfecte pentru a portretiza momentele unice și esența zilelor de vară.

 

„M-am bucurat enorm să lucrez cu bunul meu prieten, Denis. Piesa este rezultatul unor sesiuni intense în care tot ce ne-am dorit a fost să reușim să transmitem oamenilor bucuria verii, a nopților petrecute alături de prieteni și a răsăritului de soare de la mare unde uiți de toate grijile și te bucuri de prezent”, spune PAX.

 

Piesa a fost compusă de PAX și Denis Roabeș, iar de producția finală s-a ocupat talentatul producător PAX. Videoclipul a fost realizat de către Loops Production, regizorul fiind Tranda.

 

„A fost o reală plăcere să lucrez cu PAX pentru această piesă. Când aveam sesiunile de studio ne-am dat seama că vrem să lucrăm la o piesă care să transmită oamenilor fix starea noastră de bine pe care o avem atunci când ne vedem. Și cum poți să te simți mai bine dacă nu în zilele de vară, cu prietenii, în drum spre mare”, adaugă Denis Roabeș.

 

PAX este un talentat DJ, cântăreț și producător. A început să cânte încă din copilărie și s-a îndrăgostit de clape, evoluând rapid în lumea compoziției muzicale. S-a remarcat și în zona mainstream, lucrând cu artiști internaționali și având melodii în heavy rotation la radio și în cluburi. PAX este un artist-cameleon care și-a dezvoltat propriile proiecte indie, având turnee prin toată lumea. Viky Red, responsabil pentru proiectul PAX, a lucrat la producția piesei „Rampampam”, piesă ce se află pe poziția #12 în topul Shazam Global și, totodată, el este omul din spatele single-ului „Amnesia”, piesă ce a reprezentat România în cadrul Concursului Eurovision 2021.

 

The Motans este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Piesele sale sunt printre cele mai ascultate de către fanii români, motiv pentru care, aproape cu fiecare lansare, acesta a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști ai momentului. Printre cele mai cunoscute lansări se numără și „Povestea unui naufragiat”, „JACKPOT”, „Versus” sau „August”.

 

 

 

0
Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":