Lifestyle, Merita Citit

Sickotoy şi Randi ne cântă despre… dans în piesa „Dancin’ To Forget”

            Sickotoy, unul dintre cei mai cunoscuți producători din industria muzicală românească, face echipă cu un alt artist și producător muzical apreciat, Randi, iar împreună lansează piesa „Dancin’ To Forget”. Creaţiile muzicale marca Sickotoy, deja foarte cunoscute publicului din România, alături de vocea expresivă a lui Randi, creează combinația perfectă care să te facă să pui piesa pe repeat.

 

„Am știut încă de la început că piesa asta va fi o colaborare unica, iar Randi este una dintre vocile pe care nu poți să le confunzi niciodată. Am lucrat cu mult drag la piesa asta deoarece este, poate, una dintre cele mai sensibile piese pe care eu le-am produs. Și faptul că este alături de Randi, nu poate decât să mă bucure”, spune Sickotoy.

 

Pentru piesa „Dancin To Forget”, atât Sickotoy, cât și Randi au scris linia melodică, lui Randi îi aparţin versurile, iar de producția finală s-au ocupat tot cei doi artiști.

„Dancing to forget vorbește despre refugiul pe care îl reprezintă uneori dansul pentru noi. Dansul uitării problemelor în relație sau a tuturor lucrurilor care nu se întâmplă așa cum ne-am dori. Este o fugă de realitate, de frustrări și de tot ceea ce nu ne face fericiți. Pe alocuri ironică, piesa vorbește despre euforia de moment pe care o ai atunci când bei, dansezi și te prefaci că totul e bine…”, completează Randi.

 

Cu un background impresionant în industria muzicală, Sickotoy este unul dintre cei mai apreciați și iubiți producători de muzică ai momentului. El este, de asemenea, câștigătorul unui Grammy pentru „Cel mai bun album alternativ latin, rock și urban”, obținut în urma colaborării cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru „Baddest Girl in Town”. Cele mai recente lansări ale sale („Call 911” alături de MARUV, „Touche” în colaborare cu Misha Miller) sunt doar câteva dintre hit-urile pe care a reușit să le lanseze de la primul single de succes „Addicted”, în colaborare cu Minelli.

 

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a făcut parte din duo Morandi, cu care a devenit celebru și care l-a propulsat în industria muzicală, câștigând astfel multe premii naționale și internaționale pe parcursul carierei sale de artist. Cu o voce unică și inconfundabilă, Randi a lansat o varietate de piese de succes, precum „Beijo”, „Falling Asleep”, „Oh La La”, „Angels”, „Colors”, „Ochii Ăia Verzi” și multe altele. Talentul său de cântăreţ este dublat de cel creativ, acesta compunând o mulțime de piese atât pentru el, cât și pentru artiști cunoscuţi din România sau din afara țării, precum Pitbull.

 

 

 

0
Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":