Magazin

5 reguli pentru a crea ținute office corecte

Imaginea ta profesională trebuie completată cu ținute adecvate, indiferent că ocupi o poziție managerială sau una în care trebuie să iei contact cu clienți diverși. Pentru că întotdeauna ”mai mult este mai puțin”, pentru outfiturile de birou este necesar să alegi lucruri simple și care să te avantajeze.

Sigur, feminitatea ta nu trebuie ascunsă doar în haine largi sau lipsite de stil, ci trebuie doar să adopți hainele mai formale la personalitatea ta pentru a avea la final o imagine elegantă, impunătoare și profesionistă.

Pantalonii pană, sacourile, cămășile, fustele, rochiile cu croiuri simple și cu o lungime dincolo de genunchi sunt perfecte pentru a crea combinații diverse de outfituri moderne prin care să ieși în evidență în cel mai bun mod posibil. Alege ca acestea să fie din materiale de calitate și comode și pentru a avea în garderobă piese vestimentare de acest tip cât mai diverse fără să cheltui prea mult, poți să te îndrepți către magazine fizice sau online care au haine outlet. Vei găsi aici rochii, fuste, pantaloni, sacouri și cămăși de o calitate ireproșabilă la prețuri mult mai mici decât le găsești în malluri. Și pentru că hainele croite în linii clasice nu se demodează niciodată și nu urmează neapărat niște trenduri, cu siguranță printre hainele outlet vei găsi piese care să îți placă și care să te avantajeze la prețuri considerabil mai mici. Cu aceeași sumă pe care ai cheltui-o în mall pe un singur obiect vestimentar, cu hainele outlet ai șansa de a-ți crea o ținută întreagă.

Fie că ai o întâlnire cu șeful tău, fie că trebuie să susții o prezentare în fața unui client, ținutele tale office trebuie să fie comode și să arate că ești stăpână pe situație și că ești cu adevărat o profesionistă.

Astăzi ți-am pregătit 5 reguli esențiale de care să ții cont atunci când alegi următoarea ta ținută de birou, indiferent că aceasta este conservatoare sau mai creativă.

  • Lungimea fustelor și rochiilor pentru birou trebuie să fie undeva în zona genunchilor sau sub, niciodată deasupra.

Deși poți alege piese care să îți scoată în evidență feminitatea și în culori îndrăznețe, fustele și rochiile trebuie să aibă o lungime adecvată. Alege o fustă creion de culoare roșie cu o cămașă albă impecabilă și o perechete de pantofi stiletto și vei simți cum poți să cucerești lumea din punct de vedere profesional.

  • Cămășile nu trebuie să fie decoltate.

Fie că le asortezi la pantaloni și un sacou, fie că alegi să le porți la o rochie, indiferent de modelul, materialul sau culoarea aleasă, cămășile nu trebuie să arate prea mult din decolteu. De asemenea, evită materialele care sunt transparente.

  • Jeansii sunt admiși în ținutele de birou atâta timo cât adaugi itemuri formale care să echilibreze ținuta. Optează pentru un blazer sau un sacou de inspirație masculină pe sub care să pui o cămașă sau un top alb la baza gâtului și adaugă o pereche de pantofi Oxford sau chiar stiletto.
  • Culorile alese nu trebuie să fie neapărat în tonuri plictisitoare de alb, negru sau crem, însă nu exagera cu imprimeurile și nuanțele puternice. O cămașa într-o culoare mai aprinsă este suficientă pentru un compleu cu fustă și sacou în culori uni.
  • Nu exagera cu accesoriile

Pentru a crea ținute elegante și stilate pentru birou, optează pentru cercei și coliere finuțe. Un ceas alături de o brățara simplă vor arăta de asemenea foarte șic.

 

 

1+

Users who have LIKED this post:

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":