Lifestyle, Merita Citit

Runtree şi Nalani colaborează pentru un super single de vară – „Higher”

            După colaborarea avută cu Elyar, Runtree lansează o nouă piesă dance cu Nalani, una dintre cele mai tinere și fresh artiste din portofoliul Global Records.

 

 

Piesa „Higher” reprezintă un fusion echilibrat între ritmurile dance ce l-au consacrat pe Runtree și vocea puternică a lui Nalani. Această colaborare internațională se aude deja pe Radio Zet și RMF, două dintre cele mai cunoscute și apreciate radiouri din Polonia.

Runtree și-a făcut debutul în industria muzicală prin colaborarea cu Elyar pentru piesa „Molly”, lansare ce a reușit performanța de a fi pe locul #19 în Viral 50 Spotify Poland și locul #79 în Apple Dance Poland, piesa fiind redată de către RMF și RMF Maxxx.

 

Nalani, una dintre cele mai tinere artiste din portofoliul Global Records, a reușit să-și facă debutul odată cu lansarea cover-ului „Toxic” al celebrului hit cântat de Britney Spears. De curând, artista a lansat primul ei single oficial, „Târziu”, piesă ce a primit un feedback foarte bun din partea publicului, dar și din partea specialiştilor din industria muzicală românească.

 

 

 

0
Previous ArticleFanii muzicii live sunt aşteptaţi la un eveniment unic: EC SpecialNext ArticlePrinde din zbor cea mai frumoasă expoziție a verii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":