Lifestyle, Merita Citit

Concertul VAMA de la Arenele Romane are deja 3 categorii de bilete sold out

            Trupa Vama susține primul concert cu public din acest an, joi, 29 iulie, la Arene Romane din București. Formația va cânta timp de două ore, fiind primul concert live Vama susținut în fața unui public atât de numeros, situat în fața scenei. În premieră, trupa va lansa două piese. Trei categorii de bilete sunt deja sold out, două earlybird şi una presale! Zona Golden Circle este deja sold out de ceva vreme. Mai sunt momentan doar bilete la zona Acces General. 

 

În pandemie, Vama a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, pe 29 iulie 2020. Concertul din această vară vine la exact un an distanță de la acel show unic, ce a adunat 350 de oameni care au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare socială. Acum formația revine în forță ca să redea fanilor muzica live și deja celebrul show marca Vama și Chirilă.

 

Pentru acest eveniment, băieții pregătesc un adevărat spectacol, în care vor include, pe lângă hit-uri celebre Vama și Vama Veche, și cele mai noi single-uri – Cântă cu mine și Îmi pare rău (produs la Londra cu producătorul muzical Matt Lawrence, deținător al premiului Grammy pentru albumul Babel al celor de la Mumford & Sons). Va fi un show memorabil, la care vor participa și invitați speciali.

 

Tot în premieră, trupa Vama va lansa în această vară și un documentar de scurt metraj, intitulat ,,Regii Pandemiei”, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut. Acesta va putea fi urmărit în premieră pe PRO TV Plus, începând cu data de 15 iulie, și în exclusivitate, în avans pe voyo.ro, de pe 12 iulie. Din 5 august, fanii vor putea găsi documentarul și pe canalul de YouTube al trupei Vama. Prin ,,Regii Pandemiei”, regizorul Mihai Dragolea spune, cu umor și atenție la detalii, povestea show-ului trupei care s-a încumetat la singurul concert de pe o arenă mare, în vara lui 2020.

 

,,Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască care să se bucure de muzica noastră. Așa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în același loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toți. Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut, care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat, va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga din public: ,,și eu am fost anul trecut”. O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră și vom reorchestra câteva cântece cunoscute… Mulțumim anticipat publicului, partenerilor și tuturor celor care vor face acest comeback posibil”, transmite Tudor Chirilă.

 

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet. Fanii care nu reușesc să ajungă la Arenele Romane, pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro.Vama este formată din Tudor Chirila (voce), Eugen Caminschi (chitară), Gelu Ionescu (claviaturi), Lucian Clopo (tobe), Dan Lucian (bas). Evenimentul este organizat de BestMusic Live, în parteneriat cu Agenția de Vise. Partenerii media sunt KISS FM și PRO TV Plus, iar comunicarea este asigurată de agenția The Plan Communication.

 

Vama este una dintre trupele care s-a reinventat constant în timpul pandemiei și a produs conținut de top prin canalele de social media: Absolvirus – petrecerea online pentru absolvenții de liceu și facultate care nu au beneficiat de un banchet în 2020, VAMAFEST – primul festival digital al unei trupe din România, un maraton de muzică și educație care a ţinut două zile, și Vama deschide Vama – un dublu concert la apus și răsărit care s-a remarcat prin calitatea producției și direcția cinematografică, unic în peisajul muzical de streaming, cu 3200 de bilete achiziţionate în online.

 

 

 

0
Previous ArticlePrinde din zbor cea mai frumoasă expoziție a verii!Next ArticleAnimest lansează un program special dedicat creatoarelor din industria filmului de animație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":