Lifestyle, Merita Citit

Piesa „Dancin’ To Forget” de la Sickotoy şi Randi are acum un videoclip

             La aproape două săptămâni de când s-a lansat oficial single-ul „Dancin’ To Forget”, Sickotoy și Randi sunt pregătiți să ofere publicului videoclipul oficial al piesei. Cadrele pline de dans și emoția celor doi protagoniști descriu perfect modul în care dansul și muzica se completează atunci când sentimentele nu mai pot fi ascunse. În videoclip apar și cei doi artiști, Sickotoy ca şi DJ, iar Randi jucând personajul unui tattoo artist. Clipul a fost realizat de către Khaled.

 

 

Sickotoy, unul dintre cei mai cunoscuți producători din industria muzicală românească, și-a unit forțele cu un alt artist și producător muzical apreciat, Randi, iar împreună lansează piesa „Dancin’ To Forget”. Beat-urile create de Sickotoy, amprentă deja cunoscută în peisajul muzical autohton, alături de vocea expresivă a lui Randi, creează combinația perfectă care să te facă să asculți piesa pe repeat.

 

„Am știut încă de la început că piesa asta va fi o colaborare unică, iar Randi este una dintre vocile pe care nu poți să le confunzi niciodată. Am lucrat cu mult drag la piesa asta deoarece este poate una dintre cele mai sensibile piese pe care eu le-am produs. Și faptul că iese alături de Randi, nu poate decât să mă bucure”, spune Sickotoy.

Pentru piesa „Dancin To Forget”, atât Sickotoy, cât și Randi au scris linia melodică, lui Randi îi aparţin versurile, iar producția finală este completată de către cei doi artiști.

 

„Dancing to forget vorbește despre refugiul pe care îl reprezintă uneori dansul pentru noi. Dansul uitării problemelor în relație sau a tuturor lucrurilor care nu se întâmplă așa cum ne-am dori. Este o fugă de realitate, de frustrări și de tot ceea ce nu ne face fericiți. Pe alocuri ironică, piesa vorbește despre euforia de moment pe care o ai atunci când bei, dansezi și te prefaci că totul e bine…”, completează Randi.

 

Cu un background muzical impresionant, Sickotoy este unul dintre cei mai apreciați și iubiți producători de muzică ai momentului. El este, de asemenea, câștigătorul unui Grammy pentru „Cel mai bun album alternativ latin, rock și urban”, obținut prin colaborarea sa cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru „Baddest Girl in Town”. Cele mai recente lansări ale sale, cum ar fi „Call 911” alături de MARUV sau „Touche” în colaborare cu Misha Miller sunt doar câteva dintre hit-urile pe care le-a lansat, de la primul său succes avut în colaborare cu Minelli, și anume „Addicted”.

 

Randi este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a făcut parte din duo-ul Morandi, cu care a devenit celebru și care l-a propulsat pe scena muzicală internațională, câștigând astfel multe premii naționale și internaționale pe parcursul carierei sale de artist. Cu o voce unică, Randi a lansat o varietate de piese de succes: „Beijo”, „Falling Asleep”, „Oh La La”, „Angels”, „Colors”, „Ochii Ăia Verzi, etc. Talentul său de solist este dublat de cel creativ, acesta compunând o mulțime de piese atât pentru el, cât și pentru artiști cunoscuţi din România sau din afara țării, precum Pitbull.

 

 

 

0
Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":