Lifestyle, Merita Citit

DJ Project lansează împreună cu MIRA piesa „Cheia Inimii Mele”

            La trei ani de la prima colaborare, DJ Project și MIRA revin cu un nou single – „Cheia Inimii Mele”, o piesă cu un mesaj sensibil inspirat dintr-o poveste de dragoste din trecut.

 

 

„Încă de la prima noastră colaborare am simțit că proiectele ce le vom lansa împreuna vor fi foarte iubite de public. Chimia dintre noi a venit natural încă de la prima sesiune avută și, aparent, nu a dispărut nici până în ziua de azi. Sperăm ca noua noastră colaborare să fie una îndrăgită de toți iubitorii de muzică”, a spus MIRA.

 

„Nu este prima noastră colaborare cu MIRA, ne cunoaștem stilul, tempo-ul și felul cum lucrăm, iar din punctul meu de vedere, este important să simți partenerul pentru a crea ceva frumos. Prin piesa „Cheia Inimii Mele”, vrem să transmitem ascultătorilor noștri armonia pe care am creat-o în timpul înregistrării acestui single”, a adăugat DJ Project.

 

Piesa a fost compusă de Andy Platon, Gino Manzotti, Iraida, Achi și MIRA, scrisă de Andy Platon, Gino Manzotti, Iraida și MIRA, iar de producție s-au ocupat Andy Platon și Gino Manzotti. „Cheia Inimii Mele” continuă să urce în trending pe YouTube şi ocupă momentan locul 27 în tendinţe pentru muzică.

 

DJ Project este un proiect muzical format din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) ambii fiind atât DJ, cât și producători. S-au bucurat de un succes enorm atunci când 6 din 21 de piese lansate au urcat pe prima poziție în topurile muzicale naționale. De asemenea, piesele „Parte din tine” în colaborare cu Roxen și „Inimă nebună” alături de MIRA, au ajuns nr. 1 în topurile radio și TV. Pe parcursul evoluției proiectului, DJ Project a devenit un adevărat fenomen pe scena muzicală din România.

 

MIRA este una dintre cele mai îndrăgite voci din muzica uşoară românească. A cunoscut succesul datorită timbrului său unic, iar piesele „De ce ?”, „Cum de te lasă”, „Inimă nebună” și „Străzile din București” (feat. Florian Rus) au ajuns în topurile naționale muzicale, cu zeci de milioane de vizualizări și stream-uri.

 

 

 

0
Previous ArticleLa TIFF 2021 se va desfăşura Conferința Națională de Educație Media și CinematograficăNext ArticleDacă e vară, atunci spectacol să fie! Festivalul Zilele unteatru inaugurează proiectul Unteatru Open-Air

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":