Lifestyle, Merita Citit

NOU: În luna octombrie, postul TV TNT devine WARNER TV

           Warner TV se lansează oficial în România pe 23 octombrie. Noul post de televiziune va înlocui TNT în cadrul unui amplu proces de rebranding la nivel european.

 

 

Televiziunea, deținută de Warner Media, va oferi telespectatorilor conținut premium, blockbustere și seriale apreciate în toată lumea, garantând o experiență de divertisment variată și uimitoare. Astfel, Warner TV se poziționează ca parte dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros.

 

Utilizarea numelui Warner Bros., care este reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conținutul de calitate îndrăgit la nivel internaţional și pentru storytelling-ul remarcabil, va duce, de asemenea, la o creștere a gradului de conștientizare a mărcii. Brandul Warner TV a fost deja introdus cu succes în Franța, iar posturile TNT vor fi redenumite treptat și în celelalte teritorii europene unde TNT este prezent.

 

Hannes Heyelmann, Head of Programming Europa, Orientul Mijlociu și Africa la Warner Media declară: „Din această toamnă TNT va deveni Warner TV. România și Polonia sunt piețe importante pentru noi și, întrucât Warner Bros. este un brand faimos și îndrăgit, credem cu tărie că Warner TV va oferi fanilor noștri din aceste teritorii o experiență completă prin filmele apreciate și serii de succes”.

 

Despre Warner Media 

Warner Media este lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează / distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Compania include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori. Warner Media face parte din AT&T Inc.

 

 

 

0
Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":