Lifestyle, Merita Citit

Veşti bune pentru fanii Armin van Buuren! DJ-ul pregătește cel mai mare show la București

            Anul 2021 este unul extrem de important pentru Armin van Buuren. DJ-ul sărbătorește 20 de ani de A State of Trance, cea mai mare comunitate de muzică trance din lume, care găzduiește un show radio și mai multe evenimente și festivaluri. În plus, pregătește cel mai mare show solo din Europa, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției din București.

 

 

Pe 3 și 4 septembrie, lumea se va transforma într-un adevărat ring de dans și va celebra peste 1000 de ediții ASOT (A State of Trance), în Jaarbeurs Utrecht. Vorbim despre un weekend în care vor fi prezentate toate momentele importante din cele două decenii de mix-uri cu Armin van Buuren și invitații lui speciali. Festivalul, care este deja sold out, are un line-up format din tinere talente ale muzicii și artiști legendari, care vor aduce publicului cea mai bună muzică trance, dar și un set incendiar de cinci ore, prezentat de Armin.

 

Peste numai trei săptămâni de la ASOT, Armin van Buuren va fi din nou în fața publicului din România, care i-a simțit lipsa în tot acest timp. Pe 25 septembrie, în Piața Constituției, DJ-ul revine la București, după şapte ani, și deschide seria evenimentelor anuale Sound of Bucharest cu cel mai mare și spectaculos show solo din Europa. Armin pregătește deja acest eveniment deosebit și a început să lucreze cu câțiva artiști pe care își dorește să-i aducă în capitală la finalul lunii septembrie.

 

Sound of Bucharest este un eveniment adus în România de ALDA, unul dintre cei mai importanți producători de pe piața internaţională, care va avea loc în fiecare an, începând din septembrie 2021. Acest show spectaculos va fi organizat în Piața Constituției și va avea o producție fabuloasă, unică în lume. Armin va susține seturi speciale de muzică de pe două scene pe parcursul evenimentului, iar Palatul Parlamentului va fi suportul perfect pentru proiecția grandioasă, live, a show-ului. Aceasta reprezintă o regie complet nouă până acum, de muzică și video.

 

Toți cei care își doresc să ia parte la acest eveniment excepțional se pot înregistra pe site-ul www.soundofbucharest.com. Persoanele care au cumpărat sau vor cumpăra un bilet la SAGA Festival vor avea acces garantat la eveniment și nu mai sunt nevoiți să facă o altă înregistrare. Prezența va fi în limita spațiului disponibil din Piața Constituției.

 

 

 

0
Previous ArticleNOU: În luna octombrie, postul TV TNT devine WARNER TVNext ArticleMarinescWho și ARIA colaborează pentru o super piesă – „Nu mă uita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":