Lifestyle, Merita Citit

VAMA lansează piesa „Cânta cu mine” şi îşi aşteaptă fanii în concert la Arenele Romane

            VAMA a lansat un nou videoclip, „Cânta cu mine”, ce poate fi urmărit pe pagina de youtube a trupei, Vama Music. Piesa se va auzi live în premieră pe data de 29 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti. Zona Golden Circle din faţa scenei este sold out, dar încă se mai găsesc bilete la Acces General. Concertul începe la ora 21:00, iar accesul se face începând cu ora 18:00.

 

 

În pandemie, Vama a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, pe 29 iulie 2020. Concertul din această vară vine la exact un an distanță de la acel show unic, ce a adunat 350 de oameni care au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare socială. Acum formația revine în forță ca să înapoieze fanilor muzica live și deja celebrul show marca Vama și Chirilă.

 

Pentru acest eveniment, băieții pregătesc un adevărat spectacol, în care vor include, pe lângă hit-uri celebre Vama și Vama Veche, și cele mai noi single-uri – Cântă cu mine și Îmi pare rău (produs la Londra cu producătorul muzical Matt Lawrence, deținător al premiului Grammy pentru albumul Babel al celor de la Mumford & Sons). Va fi un show memorabil, la care vor participa și invitați speciali.

 

Tot în premieră, trupa Vama a lansat în această vară și un documentar de scurt metraj, intitulat ,,Regii Pandemiei”, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut. Acesta va putea fi urmărit în premieră pe PRO TV Plus, începând cu data de 15 iulie, și în exclusivitate, în avans pe voyo.ro de pe 12 iulie. Din 5 august, fanii vor putea găsi documentarul și pe canalul de YouTube al trupei Vama. Prin ,,Regii Pandemiei”, regizorul Mihai Dragolea spune, cu umor și atenție la detalii, povestea show-ului trupei care s-a încumetat la singurul concert de pe o arenă mare, în vara lui 2020.

 

Cu această ocazie, Tudor Chirilă a declarat că ,,Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască ce se bucură de muzica noastră. Așa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în același loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toți. Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut, care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat, va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga ,,și eu am fost anul trecut”. O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră și vom reorchestra câteva cântece cunoscute. Mulțumim anticipat publicului, partenerilor și tuturor celor care vor face acest comeback posibil.”

 

În total au fost puse în vânzare 2.500 de bilete. Fanii care nu reușesc să ajungă la Arenele Romane, pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro. Vama este formată din Tudor Chirila (voce), Eugen Caminschi (chitară), Gelu Ionescu (claviaturi), Lucian Clopo (tobe) şi Dan Lucian (bas). Evenimentul este organizat de BestMusic Live, în parteneriat cu Agenția de Vise. Partenerii media sunt KISS FM și PRO TV Plus, iar comunicarea este asigurată de agenția The Plan Communication.

 

Vama este una dintre trupele care s-a reinventat constant în timpul pandemiei și a produs conținut de top prin canalele de social media: Absolvirus (petrecerea online pentru absolvenții de liceu și facultate care nu au beneficiat de un banchet în 2020), VAMAFEST (primul festival digital al unei trupe din România, un maraton de muzică și educație care s-a întins pe două zile) și Vama deschide Vama (un dublu concert la apus și răsărit care s-a remarcat prin calitatea producției și direcția cinematografică, unic în peisajul muzical de streaming).

 

 

 

Previous ArticleCei mici sunt invitaţi la ateliere de science & craft „Creatorii de fluturi”Next ArticleSAGA Festival și Radio ZU prezintă Back to Dance la Form Beach Mamaia
x
Da-mi un "Like":