Lifestyle, Merita Citit

SAGA Festival anunţă participarea lui SICKICK, artistul care face furori în online

SICKICK, artistul fenomen care a devenit viral în mediul online, vine în București, la SAGA Festival. Evenimentul va avea loc în perioada 10 – 12 septembrie. Cu peste 3.2 milioane de urmăritori pe TikTok, 3 milioane pe Instagram și alte 2.7 milioane de subscribers pe YouTube, artistul și producătorul canadian de EDM a cucerit în ultimii ani publicul cu muzica sa, dar și cu imaginea plină de mister. Masca pe care o poartă în fiecare dintre aparițiile sale reprezintă un simbol pentru el, care îl ajută să-și depășească fricile.

 

Muzica și-a pus amprenta asupra lui încă de când era copil, însă teama de a se arăta publicului și de a fi pe scenă l-a împiedicat să devină artistul care astăzi este urmărit de milioane de oameni și care reușește să-i bucure cu performance-urile lui inedite. Totul s-a schimbat în momentul în care a apărut proiectul SICKICK, pe care îl susține cu foarte mare încredere și care practic i-a schimbat viața.

 

„Când port această mască, pot face orice. Visul meu este să creez o mișcare pentru oameni, să îi ajut astfel încât să nu le fie frică de succes și să fie cei mai buni posibil. Sunt aici pentru a speria teama și a le arăta oamenilor că ar trebui să facă cu toată puterea lor ceea ce-și doresc. Frica este o emoție atât de lipsită de sens. Sunt aici pentru a o elimina complet prin muzică”, spune SICKICK.

 

Artistul este nerăbdător să fie prezent în fața publicului din România, la SAGA Festival, în Parcul Izvor din București, care să danseze pe muzica lui. România, mai este foarte puțin și ne vom întâlni. Abia aștept să fim împreună, să fim liberi și să ne bucurăm împreună de muzică. Ne vedem în septembrie, la SAGA Festival”, a completat acesta.

 

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, în Parcul Izvor, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru fani și o listă cu unii dintre cei mai mari artiști din lume. Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Regard, SICKICK, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați. Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.

 

 

 

0
Previous ArticleAndreea Bălan spune să „Ne îndrăgostim” de vară în cel mai nou videoclipNext ArticlePublicul este aşteptat la ANONIMUL IIFF 2021 cu proiecții speciale şi în afara competiției

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":