Lifestyle, Merita Citit

Din august, micii telespectatori vor descoperi un Minimax redecorat

            Din luna august, copiii și părinții se vor putea bucura de noul Minimax cu o înfățișare schimbată și desene animate noi-nouţe. Schimbarea de aspect a televiziunii se va reflecta într-un logo mai modern, o nouă identitate vizuală, logo-uri animate, muzică și modificări ale personajelor cunoscute ale brandului. În același timp, Minimax adaugă în grila de programe seriale și filme animate nedifuzate până acum.  

 

Pentru prima dată în istoria sa de 20 de ani, Minimax, a cărei audiență o reprezintă copiii cu vârste între 5 și 10 ani, și-a schimbat total logo-ul animat. Cercul din sigla Minimax a fost adus la viață de echipa de creație a televiziunii împreună cu agenția de publicitate Umbrella. Scopul a fost acela de a introduce noi lumi pline de aventuri și îndrăgite de copii, precum jungla, lumea tehnologiei, spațiul cosmic, parcurile de distracții, super eroi și lumea subacvatică. Noul logo Minimax reprezintă chiar poarta către aceste lumi, uneori luând forma unei tentacule de caracatiță, alteori a unui animal din junglă sau a unui super erou.

 

Linia melodică reprezentativă a televiziunii reflectă atmosfera unui univers unde aventura este cuvântul de bază, păstrând în același timp cântecele cunoscute de micuții telespectatori, dar și ținând pasul cu sunetele actuale. Cuțulache și Pisicuța, iubitele mascote Minimax, au „crescut”, devenind personaje moderne și pregătite de noi aventuri! Minimax crede că însăși viața este o aventură și îi invită pe copii să exploreze lumea interesantă din jurul lor. Minimax le oferă susținere și un mediu sigur pentru toate aceste aventuri.

 

Astfel, noul conținut Minimax se va schimba foarte mult, cu mai multe povești și seriale special concepute pentru a atrage copiii mai mari dornici de aventuri. Minimax difuzează deja noi desene, precum „100% lup – Legenda pietrei lunii” și „Dronix”, serial ce urmărește aventurile unui grup de tineri pasionaţi de tehnologie. „Bufnița SRL” rulează de curând pe Minimax spre amuzamentul copiilor, spunând povestea plină de situații năstruşnice a protagonistului Owl, o bufniță țâfnoasă și morocănoasă care încearcă să își găsească liniștea departe de vecinii săi gălăgioşi.

 

„Ernest și Rebecca” este un serial în premieră, ce va debuta pe 23 august, în care prietenia este indestructibilă și combate cu succes orice rea dispoziție. Copiii vor fi încântați de asemenea și de „Go away unicorn”, producție ce urmează a se lansa la începutul toamnei. Așadar, Minimax redefinește distracția pentru copii și părinți deopotrivă, invitând pe toată lumea să ia parte la super aventuri pe micul ecran!

 

 

 

Previous ArticleParteneriatul dintre TikTok şi Httpool reprezintă un adevărat succes în dezvoltarea campaniilor onlineNext ArticleBucuria filmului revine la Sibiu cu TIFF: peste 30 de filme și invitați speciali
x
Da-mi un "Like":