Lifestyle, Merita Citit

Ai ascultat acest super remake al hitului „Just Dance” ?

            Boka și Nalani colaborează din nou cu proiectul Romanian House Mafia și lansează un nou remake după o piesă de succes din anul 2009. „Just Dance”, original interpretată de către Lady Gaga, se bucură acum de o variantă fresh.

 

Nalani, una dintre cele mai tinere artiste din echipa Global Records, a debutat în lumea muzicii odată cu lansarea cover-ului „Toxic”, celebrul hit a lui Britney Spears. La scurt timp, artista a lansat primul său single, „Târziu”, piesă ce s-a bucurat de un feedback extrem de bun din partea publicului. Totodată, Nalani a bifat o colaborare internațională alături de Runtree pentru „Higher”, piesă ce a intrat imediat în playlist-urile Radio Zet și RMF, două dintre cele mai cunoscute și apreciate radiouri din Polonia.

 

Boka reprezintă un proiect muzical deep-house, la început de drum. După prima colaborare cu Romanian House Mafia, pentru remake-ul „Jalebi Baby”, Boka își pune din nou amprenta asupra proiectului și promite să surprindă plăcut iubitorii de muzică dance cu producțiile sale.

 

Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Echipa își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are în toate producțiile sale, cu accent pe zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și a monumentelor țării.

 

 

 

0
Previous ArticleDespre automatizarea proceselor în companii, între inovație şi necesitateNext ArticleAcestea sunt cele mai urmărite filme la TIFF Sibiu 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":