Lifestyle, Merita Citit

Artistul NukFly debutează cu piesa „Nothing Breaks Me Down”

            NukFly lansează primul său single: „Nothing Breaks Me Down”, o piesă cu versuri în limba engleză, cu beat-uri nostalgice și un refren ce rămâne întipărit în minte, despre o poveste de iubire ajunsă la final, dar în care amintirile sunt mai vii ca niciodată. Compus de către Alexandra Dinu, Robi Velisar, Enri Demi și Sergiu Ene, „Nothing Breaks Me Down” surprinde prin imagini povestea spusă de versuri.

 

„Este o poveste de iubire, iar titlul piesei „Nothing breaks me down” cred că spune totul. În relațiile mele sunt un romantic și mă super implic, iar în viață pentru mine e totul sau nimic. Atunci când se rupe orice, indiferent de motiv, sunt destul de puternic și ambițios să mă ridic și mă vindec destul de repede”, povestește NukFly.

 

NukFly are 25 de ani, este din Buzău și vrea să se stabilească în București pentru următoarele proiecte din cariera muzicală. „Am planuri mari, încerc să fiu optimist și să reușesc să câștig oamenii prin munca mea. Am o voce puternică, îmi place ceea ce fac și îmi doresc să excelez, să fiu cea mai bună variantă a mea”, adaugă artistul.

 

Videoclipul piesei a fost filmat de Alex Marica (Călătorie Magică) la Cheile Dobrogei, regizat și editat împreună cu Alexandra Dinu. NukFly (Ionuț Danil) este pasionat de muzică încă de mic, a participat la diverse festivaluri naționale, iar a doua lui pasiune este kickboxing-ul.

 

 

 

0
Previous ArticleAcestea sunt cele mai urmărite filme la TIFF Sibiu 2021Next ArticleMersul pe trotinetă este mai simplu şi sigur ca niciodată cu FreeWheel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":