Lifestyle, Merita Citit

Vara este mai distractivă cu filmele pline de umor la Film Now

            Dacă este vară, atunci distracţie să fie! În luna august, Film Now dedică o săptămână celor mai tari filme de comedie. Luni, 16 august, de la ora 20:00, suntem invitaţi Două zile la New York (2 Days in New York). Marion (Julie Delpy) s-a despărțit de Jack (pe care îl întâlnise în filmul precedent al seriei – Two Days in Paris / Două zile la Paris) și trăiește acum la New York alături de fiul ei. Dar când familia acesteia decide să vină în vizită, lucrurile o iau razna, mai ales că trebuie să îl cunoască pe noul iubit al lui Marion, Mingus (Chris Rock). Urmărește o comedie autentică de familie doar la Film Now!

 

Marți, 17 august, de la ora 21:50, Film Now difuzează The Hangover Part 3 / Marea mahmureală 3. Protagoniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) și Alan (Zach Galifianakis) au din nou probleme. Finalul trilogiei urmărește o poveste diferită față de cele de până acum, cei trei amici reușind să stea departe de nunți și petreceri ale burlacilor. De această dată, ei vor ajunge în Mexic și vor fi prinși într-o escapadă nebună cu Mr. Chow și furiosul șef Marshall. Stai aproape de aventurile celor trei eroi și râzi pe săturate!

 

Află Ce-și doresc bărbații (What Men Want) tot la Film Now sâmbătă, 21 august, de la ora 20:00. Ali Davis (Taraji P. Henson) este un impresar sportiv de succes, dar nu este promovată în funcție, deși merita acest lucru de foarte mult timp. Încercând să-și dea seama ce trebuie să mai facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților, Ali ajunge să bea un amestec ciudat care îi permite să audă ce gândesc toți bărbații din jurul ei. Cu această nouă abilitate secretă și în ritmurile melodiei Mambo no. 5, drept coloană sonoră principală a filmului, ea va începe să își facă dreptate și să fie privită mult mai bine în lumea dominată de bărbați – cea a sporturilor.

 

Comediile lunii august, dar și multe alte filme îndrăgite de public și premiate în cadrul unor festivaluri de renume, sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now. Mai mult, odată activată această extraopțiune, programul TV Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.

 

 

 

Previous ArticleKarla face echipă cu Monoir pentru piesa „Lonely”Next ArticleFestivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL şi-a desemnat câştigătorii
x
Da-mi un "Like":