Lifestyle, Merita Citit

Concertul DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS – „Mireasa Nebună” se amână din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Din cauza prognozei meteorologice nefavorabile ce estimează precipitații în Capitală în zilele de 29 și 30 august, organizatorii concertului Damian Drăghici & Brothers – „Mireasa nebună” au decis reprogramarea acestuia la cea mai apropiată dată posibilă. Prin urmare, admiratorii artiștilor Damian Drăghici & Brothers se vor putea bucura de muzica și atmosfera excepțională a concertului, pe data de 22 septembrie, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, de la ora 20:00. 

 

Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data la care a fost reprogramat evenimentul, fără a fi necesară schimbarea lor. În același timp, persoanele dornice să participe la show-ul ce va avea loc pe 22 septembrie, își pot cumpăra biletele prin intermediul agențiilor online Ticketnet.ro, iabilet.ro, Bilet.ro și Eventim.ro. Persoanele care vor opta pentru recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să se adreseze agenției de bilete emitente.

 

Concertul Damian Drăghici & Brothers „Mireasa nebună” ar fi trebuit să se desfășoare luni, 30 august, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, însă aversele de ploaie prognozate pentru zilele următoare împiedică pregătirea evenimentului din punct de vedere logistic, atât montajul echipamentului tehnic cât și programul repetițiilor. Organizatorii concertului cer scuze tuturor spectatorilor pentru disconfortul creat, le mulțumesc pentru înțelegere și îi invită la concertul din luna septembrie.

 

Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, în special cele dedicate miresei, concertul va fi o reală surpriză pentru public de unde nu va lipsi energia, bucuria, dansul și buna dispoziție. Cele mai multe obiceiuri de nuntă la români au fost moștenite din generație în generație, astfel că unele dintre ele sunt foarte vechi. Pe vremuri cele mai frumoase nunți ale românilor se făceau cu siguranță la sate. Acolo, chiar și în vremurile noastre, tradițiile și obiceiurile se întrec în frumuseţe, iar ulițele satelor răsună a veselie și voie bună. Atmosfera de nuntă, creată prin joc, cântec și chiuituri va fi reeditată în maniera inconfundabilă a trupei Damian Drăghici & Brothers, pe 22 septembrie, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, locul în care sunteți invitați să descoperiți povestea din jurul „Miresei Nebune”. Și de această dată, toți cei prezenți se vor putea bucura de un concert cu totul special din programul căruia nu vor putea lipsi melodii precum „Șaraiman”, „În stație la Lizeanu”, „Mona”, Cine-a pus cârciuma-n drum” sau „Mama mea e florăreasă”.

 

 

 

Previous ArticleStand-up comedy din plin în cadrul competiţiei „Old School vs New School”Next ArticleDelicioUS! este noua platformă ce aduce gustul Americii autentice în bucătărie
x
Da-mi un "Like":