Lifestyle, Merita Citit

DelicioUS! este noua platformă ce aduce gustul Americii autentice în bucătărie

            DelicioUS! lansează prima platformă din România dedicată exclusiv gastronomiei americane. Proiectul își propune să intermedieze legătura dintre bucătăria Statelor Unite și pasionații din industria autohtonă alimentară, de retail și ospitalitate. Platforma adună poveștile din spatele produselor de origine americană și promovează trendurile din industria food & beverage, precum și informațiile cu privire la procesele de producție a preparatelor de peste ocean. 

 

Cei curioși să descopere gustul delicios al Americii se pot bucura acum de o interfață intuitivă ce aduce în prim-plan diversitatea agriculturii americane și produsele de cea mai înaltă calitate care pot fi găsite cu ușurință și în țara noastră. Website-ul ia forma unei cărți de bucate virtuale, împărtășind secretele gastronomiei americane și ingredientele specifice acesteia care sunt mai puțin cunoscute în bucătăria românilor. Totodată, platforma aduce o serie de articole inspirate din cultura Statelor Unite ce spun povestea producătorilor locali, alături de o selecție de rețete originale sau reinterpretate de către chefi de renume internațional.

 

Pe lângă conținutul informativ, conceptul își propune să faciliteze interacțiunea dintre importatorii autohtoni și producătorii de pe scena gastronomică din SUA. Astfel, reprezentanții industriei alimentare și cei din sectorul retail local pot intra ușor în contact cu cele mai importante 39 de asociații partenere americane regăsite în  platformă. Demersul vizează în același timp dezvoltarea unor colaborări stabile și eficiente în ceea ce privește aprovizionarea dintr-o varietate de categorii de produse, printre care fructe, legume, cereale, produse din carne, pește și fructe de mare, băuturi sau brânzeturi.

 

DelicioUS! este un parteneriat între asociațiile comerciale americane și Departamentul de Agricultură al Statelor Unite ce are ca scop promovarea calității și diversității agriculturii americane, dar și a valorilor ce îi determină pe producători să ofere cele mai bune produse. Află mai multe despre proiectul DelicioUS! accesând noua platformă www.delicious-usa.ro sau urmărind paginile dedicate de pe reţelele de socializare.

 

 

0
Previous ArticleConcertul DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS – „Mireasa Nebună” se amână din cauza condițiilor meteo nefavorabileNext ArticleTeatrul Muzical Ambasadorii prezintă două dintre cele mai de succes spectacole din repertoriu, la Promenada Operei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":