Lifestyle, Merita Citit

Încă mai este vacanţă, aşa că urmăreşte noutățile lunii septembrie la Disney Channel

De luni, 6 septembrie, ora 17:00, sezonul 4 din serialul Casa lui Raven aduce noi viziuni și multe momente amuzante. Serialul urmărește aventurile haioase a două prietene, Raven și Chelsea, fiecare divorțate, cu copii și care locuiesc împreună. Fără ca cei mici să afle, Raven are viziuni din viitor și, fără ca ea să știe, fiul ei, Booker descoperă că are aceeași abilitate. Ei pot vedea în viitor suficient pentru a încerca să-l schimbe, iar umorul apare atunci când Raven și Booker încearcă să înțeleagă viziunile, pe măsură ce navighează prin viața de zi cu zi într-o gospodărie agitată, dar plină de iubire.

 

Tot de luni, de la ora 20:00, se vede premiera sezonului 5 din Tabăra cu Peripeții. Este începutul unei noi veri în Tabăra cu Peripeții, așa că Destiny, Matteo și Finn revin pentru mai multe aventuri departe de casă. În noul sezon, lucrurile s-au schimbat puțin în Tabăra Kikiwaka, deoarece consiliera Lou Hockhauser a preluat rolul de director al taberei. Deși nu are parte de cea mai ușoară schimbare pentru ea, din fericire, este sprijinită de Destiny, Finn și Matteo. În plus, în această vară, echipei se alătură doi consilieri noi, Noah și Ava, precum și micuța nou sosită în tabără, Gwen. Este posibil ca ei să nu aibă prea multă experiență, dar sunt cu siguranță pregătiți pentru o vară plină de acțiune! Și chiar dacă lucrurile nu merg aproape niciodată conform planului, cu siguranță vor învăța câteva lecții importante de viață pe parcurs.

 

Din 20 septembrie, de luni până vineri, de la 17:55, urmărim premiera celui de-al doilea sezon Ce Ciudat. Noi aventuri apar în viața celor trei prietene, Lily, Martha și Jas, în acest sezon. Serialul de comedie aduce în prim-plan trei fete în vârstă de 13 ani, toate eminente, dar care răzbat cu greu în relațiile sociale, pe măsură ce încearcă să facă față provocărilor vieții de adolescente și să se integreze cât mai bine printre colegii de școală. Elevele de nota 10, Lily, Martha și Jas sunt un trio de nedespărțit, ce au în comun inteligența, loialitatea și…. momente jenante. Au propria lor viziune asupra lumii și mai ales se sprijină una pe alta. Chiar dacă sunt cele mai inteligente trei fete din clasă, încă au multe de învățat și nu renunță niciodată.

 

Weekend-ul este rezervat întâlnirii cu Miraculos: Buburuza și Motan Noir. Începeți fiecare zi de weekend cu aventurile pline de emoții, stângacii, dar și cu momentele de eroism ale celor doi super-eroi Buburuza și Motan Noir, cunoscuți în viața reală drept Marinette și Adrian, de la 8:00 la ora 13:00.

 

 

 

0
Previous ArticleLogiscool sprijină educaţia digitală în RomâniaNext ArticleOana Tache este cea mai fresh voce de la Virgin Radio!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":