Lifestyle, Merita Citit

Mult aşteptatul SAGA Festival are loc într-un spațiu mai mare și neconvențional: ROMAERO

După doi ani în care fiecare detaliu a fost pus la punct cu multă atenție și răbdare, astfel încât fanii să poată avea parte de un eveniment muzical memorabil, a mai rămas puţin timp până când SAGA Festival își va deschide porțile publicului. Participanții vor fi martorii unui show audio-video unic și se vor bucura de prezenţa unora dintre cei mai mari artiști ai muzicii electronice din lume, în timpul celor trei zile de festival, în București, în perioada 10-12 septembrie 2021, la ROMAERO.

 

Un spațiu complet nou pentru ediția din 2021

În urma unei analize atente și luând în considerare fiecare aspect care ține de contextul actual și de dinamica evenimentelor din această perioadă, reprezentanții SAGA, împreună cu Primăria Municipiului București, au luat decizia de a schimba locul de desfășurare a festivalului, din Parcul Izvor în ROMAERO, localizată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Băneasa.

 

Schimbarea spațiului vine pentru a putea oferi publicului o experiență de festival incredibilă și, totodată, una mult mai sigură. Un loc mai mare le va oferi fanilor un cadru mai amplu de distracție, într-un mediu sigur, pentru a-și putea contura amintiri de neuitat și pentru a trăi o experiență care va rămâne peste ani. Cu vizitatori internaționali, care se pregătesc să plece spre ROMAERO București din mai multe colțuri ale lumii, festivalul SAGA este gata să decoleze pentru ei și pentru toți cei care își doresc să petreacă trei zile fantastice.

 

ROMAERO este un loc cu o istorie bogată și cu un potențial extraordinar pentru o experiență uluitoare care îmbină cea mai bună muzică electronică și sentimentul unic dat de o petrecere pe un aeroport, care duce cu gândul la vacanță și libertate.

 

SAGA Festival a primit oficial undă verde pentru desfășurare, spre bucuria participanților, artiștilor și organizatorilor. Cu siguranță, emoțiile vor crește în intensitate atunci când muzica va răsuna în București și vor fi transformate rapid în amintiri unice. Cu această ocazie, publicul va avea șansa să ia parte la începutul unei noi experiențe muzicale în capitala României.

 

SAGA va aduce, în septembrie, mai multe show-uri spectaculoase, super efecte speciale, design extraordinar, un concept unic în România și un line-up format cu unii dintre cei mai buni artiști ai muzicii electronice din lume precum Tiesto, Carl Cox, Alan Walker, Masked Wolf, Sickick, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz și mulți alții. Pe lângă artiștii internaționali, artiști români vor fi de asemenea prezenți pentru a le oferi fanilor concerte explozive.

 

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate cu opțiuni AG și VIP disponibile. SAGA colaborează și cu Festicket, pentru a oferi opțiuni cât mai bune de pachete care includ transport și cazare. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul site-ului oficial.

 

 

 

0
Previous ArticleÎn prima luna de toamnă, cei mici sunt aşteptaţi pe Disney JuniorNext ArticleStand-up comedy din plin în cadrul competiţiei „Old School vs New School”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":