Promo

Patru modalități de a refolosi bradul de Crăciun

Sărbătorile s-au apropiat de sfârșit, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne luăm complet rămas bun de la bradul nostru de Crăciun. Pentru cei dintre noi care au optat pentru brazi adevărați, există o mulțime de modalități inteligente și ecologice de a-i reutiliza.

1. Folosește ramurile pentru a hrăni păsările din grădina ta

Tăiați ramurile, acoperiți-le cu unt sau margarină și apoi rulați-le în semințe de păsări. Ia niște sfoară maro și atârnă ramura în grădina ta. Nu va trece mult până când veți vedea o mulțime de păsări care se hrănesc în propria grădină.

2. Replantează-l în grădină


Unul dintre cele mai ușoare lucruri de făcut, dacă aveți spațiu în grădină, este să replantați copacii afară. Așadar, îl poți aduce înapoi în casă de Crăciunul viitor. Cu milioane de copaci aruncați la sfârșitul fiecărui sezon festiv, replantarea lor este un lucru grozav pe care îl puteți face pentru a ajuta mediul în această perioadă a anului.

3. Folosește-l ca și compost

Folosește acele de pom de Crăciun adăugându-le în grămada de compost. Asigurați-vă că utilizați doar o cantitate mică, deoarece acele cauciucate pot dura mult timp să se descompună. Pe lângă ace, puteți pune și bradul întreg la compost, atâta timp cât îl tăiați mai întâi în bucăți mici.

4. Folosiți lemnul pentru proiecte artizanale

Nu lipsesc artele și meșteșugurile care folosesc lemnul fie ca: suporturi, ornamente, artă de perete, bijuterii și multe altele. O căutare rapidă pe Pinterest și găsești sute de proiecte de bricolaj. Tăiați toate crengile de pe copac, apoi tăiați trunchiul în rondele de diferite grosimi (în funcție de ceea ce doriți să folosiți). Acest lucru ajută lemnul să se usuce mai uniform și mai rapid, pentru a-l folosi în diferite proiecte.

sursa foto: pixabay.com, pinterest.com

O grădină de poveste

Articolul Patru modalități de a refolosi bradul de Crăciun apare prima dată în Casoteca.

Source: Casoteca

0
Previous ArticlePrimăria Botoșani mărește impozitele cu 400% pentru clădirile aflate în stare de degradareNext ArticleRevista Casoteca #5! O profesie aleasă din dragoste pentru artă: Mara Ciubotaru
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":