Promo

Vezi culoarea anului 2022 în viziunea Pantone: VERY PERI

very peri

Institutul Pantone a anunțat culoarea lui 2022: Very Peri este un albastru-violet vibrant care oferă o nouă perspectivă și plasează viitorul într-o lumină nouă.

Very Peri, culoarea anului 2022, o nuanţă nouă

Caracterizat drept curajos, inventiv și creativ, Very Peri este o nuanţă dinamică de albastru cu o infuzie de roşu violet care îmbină relaxarea asociată albastrului cu energia si entuziasmul roşului. Rezultatul este „cea mai caldă şi veselă dintre toate nuanţele de albastru”.

Vezi și Brave Ground, culoarea anului 2021

Aceasta introduce un amestec de noutate, încurajează inventivitatea şi creativitatea.

very peri 2022 pantone
Pantone, very peri 2022

Very Peri poate fi privit şi ca un simbol al momentului şi al tranziţiei prin care trecem. Pe măsura ce ieşim dintr-o perioadă intensă de izolare, noţiunile şi standardele noastre se schimbă iar viaţa noastră fizică şi cea digitală au fuzionat.

Pentru designeri, Very Peri este o nuanță albastră sclipitoare care încurajează expresia și experimentarea.

Există speranţa că Very Peri va imprima o prospeţime jucăuşă în interioare, însufleţind un spaţiu prin combinaţii de culori neobişnuite.

Multe vedete au ”furat” deja startul și au purtat ținute în culoarea anului 2022 în 2021. vedete very peri

Articolul Vezi culoarea anului 2022 în viziunea Pantone: VERY PERI apare prima dată în Casoteca.

Source: Casoteca

Previous ArticleCimbrul, planta care vindecă, parfumează și dă savoareNext ArticleDetalii despre transportul invitatilor la ceremonia funesta, oferite de o firma de servicii funerare din Iasi
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":