Magazin

Ținuta de 5 stele – câteva idei demne de avut în vedere

Ținuta de 5 stele există, singura noastră sarcină este aceea de a ne identifica stilul potrivit și mai ales pe cel care să corespundă personalității noastre și care să spună multe lucruri despre noi.

Cu puțină cunoaștere, venită din partea unor designeri vestimentari, vom reuși să ne construim acea ținută de 5 stele care să cuprindă pe de o parte atât piese vestimentare, cât și acele brățări femei – sau coliere damă prezente în aceste seturi pentru femei.

Iată mai jos ce înseamnă ținuta de 5 stele:

  1. Vestimentație potrivită tipului de siluetă

Nu tot ceea ce este frumos este și potrivit pentru tine! Nu tot ceea ce se poartă este și ceea ce ni se potrivește. În funcție de tipul de siluetă, este bine să alegi și acea vestimentație care să corespundă întru totul și să arăți bine. De aceea, mai înainte de a porni la cumpărături sau de a alege să porți o anumită piesă vestimentară, ar fi bine să te privești atent în oglindă. Identifică-te și alege ceea ce îți stă bine, optează pentru acea rochie, fustă simplă și nu pentru volane atunci când ai un număr mai mare de kilograme, și tot așa.

  1. Ținute potrivite vârstei

Iată un alt sfat potrivit, de care ar fi bine să ții cont. Alege acele ținute potrivite vârstei și nu opta pentru ceea ce poartă adolescenții, dacă ai cu vreo 10-20 de ani mai mult. Fiecare etapă de vârstă ne spune și cu ce ne stă bine, de aceea nu ezita să te îndrepți spre raionul care îți corespunde. Nu spunem ca odată cu trecerea anilor să porți mai sobru, ci doar să porți tineresc, dar potrivit etichetei pe care o porți.

  1. Pantofi bine asortați

Se spune că pantofii ne definesc postura și tot ei ne ajută să căpătăm mai multă încredere în noi înșine. De aceea, optează pentru acele modele de pantofi care îți oferă siguranță în timpul mersului, spre acele perechi de pantofi care să te definească 100%. Alege mereu pantofii înalți, dar care să îți aducă și comoditatea posturii sau cea din timpul mersului.

  1. Nu renunța la accesorii

Pe dargen.ro găsești acele accesorii potrivite oricărei ținute, fie unui stil mai sofisticat, fie unui stil casual, lejer. Se spune despre accesorii că au rolul de a înfrumuseța ținuta, au rolul de a ne defini și mai mult, așa că bijuteriile sunt nelipsite de această dată. Renunță totuși la cele foarte multe, supradimensionate, nepotrivite atunci când vine vorba de material, renunță la tot ceea ce este mult și alege calitatea.

 

  1. Atenție la detalii

Ai în vedere întotdeauna ca dresurile să fie asortate cu culoarea pantofilor, ai în vedere să nu mergi la evenimente business fără să le porți, renunță la sandale și înlocuiește-le cu pantofii înalți, alege eșarfele drept accesoriu de top, optează pentru mătase naturală în locul unui material fără personalitate.

Așadar, ținuta de 5 stele există și este cât se poate de ușor de creat, mai ales dacă ții cont de toate cele de mai sus.

Previous ArticleCat este de greu pentru un adult să învețe o limba străină?Next ArticleVulkan Vegas 50 Freispiele Ohne Einzahlung Jetzt Für Dead Or Alive 2
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":