Magazin

Crezi că meriți mai mulți bani? Angajează-te chiar acum în videochat Iași la Heylux!

Știm că vrei să câștigi mai mult. E normal să fie așa. Cu 1.500-2.000 lei, cât ai lua la un job obișnuit, e foarte greu să te descurci. Mai ales că ți-ai dori și tu haine frumoase sau distracții. Dacă nu ai o familie bogată, care să te susțină, atunci ai nevoie de o variantă diferită.

Ei bine, varianta asta bună chiar există pentru tine.Heylux e Nr. 1 în videochat în Iași. Suntem un studio foarte apreciat de modele și te putem angaja și pe tine. Chiar acum, fără CV, fără experiență!

Vrei să afli mai multe despre oportunitatea asta? Suntem bucuroase să-ți dăm toate informațiile de care ai nevoie. Hai să începem cu discuția despre bani. Ce zici? Suntem sigure că asta te va convinge să ne devii coechipieră.

Ca model începător, la Heylux poți câștiga 1.500-2.000 de dolari pe lună. Cam asta e media. După cum bine observi, diferența dintre sumele astea și cele pe care le-ai putea primi printr-un salariu undeva e enormă. La Heylux câștigi câteva mii de dolari, nu de lei lunar!

Cu alte cuvinte, încasezi de câteva ori mai mult ca model. Asta e cea mai mare diferență. În plus, aici nu te limitează nimeni în privința câștigurilor. Faci câți bani vrei tu. Avem modele care trec de 10.000 de dolari sau chiar de 20.000 de dolari lunar.

Recordul absolut de încasări la Heylux este de 106.040 dolari, realizați într-o lună de videochat în Iași. Modelul care a reușit performanța asta arată la fel ca tine. Adică o persoană absolut normală, simpatică, dar foarte serioasă.

Asta e și marea cheie a succesului în videochat în Iași: seriozitatea. Poate că pare mai puțin spectaculoasă, dar e o calitate care face diferența. Am avut la studio și modele care arătau superb, dar nu au făcut mulți bani pentru că nu se țineau de treabă.

De asta, încă de la prima discuție, îți spunem sincer: poți să-ți împlinești toate visele la Heylux. Dar cu condiția să fii ambițioasă, să asculți de sfaturi, să rămâi concentrată pe ceea ce faci.

În rest, noi de ocupă de toate, deci uită de orice stres. Te ajutăm cu formele legale, îți dăm o cameră potrivită cu stilul tău, te programăm la machiaj, înaintea turelor. La fel, îți planificăm ședințele foto-video. Toate aceste servicii sunt gratuite la noi, ca un bonus pentru că ne devii colegă.

 

La Heylux, suntem o echipă 100% feminină. Promovăm independența femeilor, libertatea de alegere. Așa că te încurajăm să faci planuri despre cum o să-ți cheltuiești banii. Sau poate vrei să-i investești în ceva.

Îți oferim consultanță gratuită în privința asta. Îți spunem în ce ai putea plasa banii, la ce bancă sunt condițiile cele mai avantajoase dacă vrei să faci și un împrumut. La fel, îți planificăm drumul către realizarea oricărui vis dacă tu îți dorești asta.

Adică îți arătăm cam cât ai avea de pus deoparte, în funcție de câștigurile tale, ca să ajungi la un obiectiv. El poate fi orice vrei tu: mașină nouă, excursie în Dubai etc. În felul ăsta, știi în orice moment cât mai ai până la scopul dorit.

Bineînțeles, la asta se adaugă sprijinul nostru pentru ca tu să faci bani. 14 trainere de la Heylux îți vin în fiecare zi în ajutor. Îți dăm sfaturi tehnice, îți arătăm secrete ale jobului. Ca să îți dublezi, apoi să îți triplezi veniturile.

Cât de repede ajungi și tu la nivelul ăsta de încasări? Asta depinde doar de tine. De asta vorbim de importanța seriozității, a ambiției. Noi îți oferim totul: comisioane-record, servicii gratuite, camere superbe, training non-stop.

Tu decizi cât de bine te folosești de oferta noastră ca să-ți fie bine. Dar crede-ne, când vezi primele mii de dolari, îți dorești imediat mai mult. Apoi și mai mult și tot așa. Îți place stilul ăsta de viață? Vino și tu în echipa Heylux! Te așteptăm cu drag chiar acum!

 

Contact Heylux

 

Tel: 0744.33.77.11

www.heylux.ro

 

Previous ArticleAvantajele tencuielii decorative se văd bine din toate unghiurileNext ArticleCe alegi? Loțiune tonică sau apă micelară?
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":