Promo

Vezi avantajele pe care le oferă aplicația Stailer atunci când vrei să te programezi la un salon

Iată că se apropie încet încet și sezonul cald, cel al ieșirilor și petrecerilor. Abia așteptăm să ne “dezmorțim” și să profităm de zilele lungi de vară, în care ne bucurăm de soare, prieteni și cei dragi nouă.

Parcă și starea de spirit în sezonul cald este alta. Mai pozitivă, mai cu chef de viață, un vibe de petreceri și voie bună.

Deja ne și pregătim să avem un corp tonifiat, să mergem la saloane pentru remodelare corporală pentru ședințe de vacuum, drenaj limfatic, electrostimulare și multe altele. Desigur, apelăm la saloanele de înfrumusețare și pentru alte servicii de care avem nevoie. Multe dintre ele nu le putem obține acasă și chiar dacă le-am obține, rezultatele nu vor fi aceleași.

Nu ne putem vopsi acasă ca la un salon sau să obținem o manichiură perfectă. Tocmai de aceea există oameni cu experiență în domeniu care să ne ofere servicii de calitate și răsfăț. Saloanele fac parte din viața noastră și sunt oaza de relaxare atunci când ne dorim să mai scăpăm de stres și gânduri.

Însă, partea mai puțin plăcută este atunci când trebuie să sunăm pentru a ne programa. De multe ori nu găsim un loc liber pe scaunul unui stilist, acestea fiind în permanență pline. Sunăm cu zile chiar cu săptămâni înainte pentru a ne putea programa, însă de multe ori primim răspunsuri negative. Acum, este posibilă o programare online la salon cu Stailer, o aplicație care ne ajută să găsim ceea ce ne dorim într-un timp cât mai scurt.

 

Vara aceasta, partenerul tău de încredere este Stailer

Stailer te va ajuta să te programezi oricând și la orice oră din zi sau din noapte la salonul pe care tu îl alegi. Tot tu alegi ora și ziua programării, fără a mai sta după agenda stilistului.

Vei găsi aici foarte multe servicii din industria de beauty, precum tuns, vopsit, epilare, tratamente faciale, masaje de relaxare și multe altele. Este o platformă dedicată atât femeilor, cât și bărbaților care își doresc o schimbare de look sau o relaxare la un salon de hair and beauty.

Serviciile sunt oferite de stiliști cu experiență în domeniu, care sunt la curent cu tot ce este nou și sunt gata să ne răsfețe ori de câte ori avem nevoie.

 

Ce trebuie să știi despre Stailer

Stailer poate fi accesat din nu mai puțin de 41 de orașe din România și nu se va opri aici. În plus, avantajele pe care le pune la dispoziție sunt 100% gratuite și fără a condiționa pe cineva în ceea ce privește utilizarea lor.

Toate detaliile sunt găsite fie în aplicație fie pe site-ul oficial. Detalii precum durata și prețurile serviciilor, locația exactă prin Google Maps, fotografii din saloane, cât și cu lucrările efectuate, inclusiv recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer.

Așadar, dacă frecventezi și tu saloanele de beauty și vrei să îți eficientizezi timpul descarca aici aplicatia Stailer și vezi toate avantajele pe care ți le pune la dispoziție.

 

Date de contact: support@stailer.ro

 

 

 

 

 

Previous ArticleRochia de mireasa cu spatele gol: Da sau nu?Next ArticleIata cum stii ca ai cam exagerat cu antrenamentul pe o bicicleta eliptica
x
Da-mi un "Like":