Magazin

Intri rapid si usor in posesia unei asigurari CASCO cu TCV

Chiar daca este catalogata ca fiind facultativa, asigurarea CASCO ofera nenumarate avantaje posesorului. Lipsa acesteia nu genereaza repercusiuni pe cale legala, ca in cazul celei RCA, insa, in caz de accident, daunele generate vor trebui suportate integral de catre vinovat.

Cu alte cuvinte, in cazul in care ai fost implicat intr-un incident din care masina ta a avut de suferit, dispunand de un astfel de contract, societatea de asigurari iti va acoperi in totalitate cheltuielile de reparatii. In acest mod, stresul si grijile din trafic vor fi mult mai reduse ca amploare, putandu-te bucura de experienta sofatului intr-un cadru relaxat.

 

Cu toate acestea insa, trebuie sa ai in vedere faptul ca se aplica doar in cazul in care poti demonstra ca evenimentul nu a fost produs din vina ta, ci din cauza imprejurarilor nefavorabile, sau a unor defectiuni tehnice. In caz contrar, va fi mai dificil sa o accesezi, insa nu imposibil.

 

Ce inseamna asigurarea CASCO?

 

Pentru a putea cunoaste care sunt avantajele directe ale acestui tip de acoperire, trebuie sa cunoastem mai intai ce reprezinta si ce presupune. Asadar, CASCO este acronimul pentru, al cuvintelor “Casualty” si “Collision”, care in limba romana s-ar putea traduce ca acoperire in caz de accidente si/sau coliziuni. Deci, este un document care ofera despagubiri financiare in cazul in care a fost implicat intr-un incident care a condus la aparitia unor stricaciuni. Conditiile de accesare sau riscurile acoperite se stabilesc la momentul semnarii contractului, putand opta pentru asigurare standard sau completa, in functie de propriile nevoi.

Principala conditie care trebuie indeplinita pentru ca masina sa poata beneficia de pe urma acesteia este sa indeplineasca conditiile legale de circulatie. Mai exact sa aiba la zi toate documentele de baza; polita CASCO valabila, certificatul, inspectia tehnica periodica, si sa fie inmatriculat.

 

Ce etape trebuie sa parcurgi ca sa devii asigurat CASCO la TVC?

 

TCV iti pune la dispozitie un sistem complet tehnologizat care sa te scuteasca de drumuri inutile si de dosare stufoase de documente pentru a obtine asigurarea. Asadar, intreg procesul se realizeaza online, fiind necesara urmarea a doar cinci pasi.

 

In primul rand, accesezi pagina de pe site aferenta asigurarii CASCO auto si completezi formularul aferent cu datele solicitate. Aici iti vor fi generate o serie de oferte disponibile dintre care sa alegi fie din perspectiva pretului CASCO, fie in functii de alte detalii care sa se plieze pe situatia curenta. Verifici cu mare atentie clauzele contractului, in asa fel incat sa ai garantia ca acoperi toate riscurile la care s-ar putea sa te expui la un moment dat. Trimiti solicitarea si astepti rezultatul analizei. Odata ce cererea a fost verificata si acceptata, nu mai ramane decat sa faci plata si sa semnezi contractul. Valabilitatea politei incepe odata cu miezul noptii, iar dovada o veti primi in format digital pe mail si, la cerere, in format fizic, livrata prin curier sau posta.

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea CASCO si pretul sau

 

Sub aspect financiar, TCV vine cu nenumarate beneficii pentru clientii sai. In primul rand, aduna in acelasi loc numeroase oferte de la societati diferite de asigurari pentru a furniza diversitate in optiuni. De asemenea, metodele de calcul CASCO sunt foarte utile pentru a-ti putea contura o imagine de ansamblu bine fundamentata despre ceea ce presupune incheierea unei astfel de polite. In acest mod poti analiza in detaliu variantele de asigurari disponibile care sa se plieze in totalitate pe nevoile tale, atat in ceea ce priveste situatiile pe care le acopera, cat si perioada de valabilitate. Platesti cel mai bun pret si ai parte de beneficii adaptate pentru tine si masina ta.

0
Previous Article3 modalitati inedite in care poti folosi serviciile de inchirieri auto in BucurestiNext ArticleCum să scapi rapid de gândacii de bucătărie cu serviciile de dezinsecție București
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":