Promo

Cum te poate ajuta un avocat atunci când drepturile îți sunt încălcate?

Cu toate că apelarea la serviciile unui avocat este o măsură la care nu dorește să apeleze nici o persoană, sunt situații în care apelarea la serviciile unui avocat nu poate fi evitată oricât de mult s-ar încerca asta. Încălcarea drepturilor și libertăților cetățenești este o situație care nu poate fi trecută cu vederea pentru că aduce persoanelor prejudicii foarte mari. Din păcate, sunt foarte multe situațiile în care drepturile și libertățile cetățenești sunt încălcate chiar de către judecătorii care trebuie să facă dreptate. Motivele pentru care se întâmplă o astfel de situație sunt diverse și nu fac obiectul acestui articol motiv pentru care nu vor fi prezentate. În schimb, va fi prezentată care este soluția spre care trebuie să meargă persoanele fizice sau juridice care sunt defavorizate de către instanțele de judecată din țara noastră. Angajarea unui avocat Bucuresti care este specializat în apărarea drepturilor omului este singura soluție avută de către persoanele fizice sau juridice care se simt nedreptățite de către instituțiile de judecată din țara noastră.

CEDO este instituția care veghează asupra respectării drepturilor omului

Din fericire, există Curtea Europeană a Drepturilor Omului! Această instituție este în măsură să rezolve toate situațiile în care drepturile sau libertățile cetățenești au fost încălcate. Înfințată la 21 – 01 – 1959, la Roma, Italia, Curtea Europeană a Drepturilor Omului este instituția care din momentul înfințării a reușit să vegheze constant asupra respectării drepturilor omului. Grație acestei instituții foarte multe persoane fizice și juridice s-au putut bucura de rezultatul unei judecăți realizată într-un mod profesionist. Pentru ca un caz să poată ajunge pe masa judecătorilor CEDO este necesară îndeplinirea următoarelor condiții:

  • Toate căile de atac interne să fie epuizate.
  • Plângerea către judecătorii CEDO trebuie să fie redactată în termen de 6 luni de zile de la data ultimei decizii judecătorești emisă de către cea mai importanta insituție de judecată din țara noastră. În cazul în care acest termen trece nu se mai poate apela la CEDO pentru ca judecătorii care lucrează în cadrul acestei instituții să corecteze greșeala comisă de către judecătorii din țara noastră.
  • Pentru ca plângerea să fie luată în considerare trebuie ca, Curtea Europeană a Drepturilor Omului să fie singura instituție internațională sesizată. În cazul în care a fost sesizat și alt organism internațional, CEDO nu va putea analiza plângerea depusă.
  • Încălcarea unui drept garantat de către Constituție trebuie să fie motivul pentru care se apelează la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Spețele care nu au legătură cu încălcarea unui drept garantat de către Constituție nu sunt luate în calcul de către judecătorii care lucrează în cadrul acestui organism internațional.
  • Prejudiciul cauzat de către încălcarea dreptului trebuie să fie unul care aduce atingere calității vieții.
  • Avocatul care urmează să susțină cauza trebuie să fie specializat în apărarea drepturilor omului.

Câteva aspecte care trebuie să fie avute în vedere pentru a putea colabora cu un avocat de prestigiu

Având în vedere că CEDO este un organism internaţional prestigios dar şi că motivul pentru care se apelează la această instituție este unul extrem de important este necesară contractarea serviciilor juridice oferite de către un avocat prestigios. Pentru al putea identifica într-un timp cât mai scurt trebuie avute în vedere o serie de aspecte. Cele mai importante sunt următoarele:

  1. Nivelul de pregătire educațională și profesională. Atât nivelul de pregătire educațională cât și cel de pregătire profesională trebuie să fie cât mai ridicat pentru a putea oferi o consultanță juridică cât mai eficientă și obiectivă. Având în vedere importanța avută de către acest detaliu trebuie ca acest aspect să fie analizat cu foarte mare atenție pentru a putea identifica cea mai bună soluție existentă pe piața serviciului juridic.
  2. Trebuie să dețină toate documentele pentru a putea profesa pe plan internațional. Există anumite certificări care trebuie să fie deținute de către un avocat pentru a putea profesa pe plan internațional. Pentru a putea alege o variantă care să poată oferi consultanță și apărare în fața judecătorilor CEDO trebuie ales un avocat care lucrează în cadrul unei case de avocatură pentru că aceștia îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a putea presta la nivel internațional.
  3. Experiența profesională avută și procentul cazurilor câștigate de-a lungul timpului. Apărarea drepturilor omului este un domeniu de activitate foarte complicat din toate punctele de vedere. Având în vedere acest aspect este necesară angajarea unui avocat care are o experiență cât mai mare în cadrul acestui domeniu de activitate pentru că doar în felul acesta avocatul poate avea cunoștințele necesare pentru a putea susține cu succes cazul pentru care a fost angajat. De asemenea, este important și procentul de cazuri câștigate până în momentul în care acesta este angajat pentru a putea susține o cauză în fața judecătorilor CEDO.

Prestigiul avut de către casa de avocatură Grigoriu&Grigoriu face ca aceasta să fie alegerea ce trebuie făcută atunci când drepturile omului sunt încălcate

Grație rezultatelor răsunătoare obținute de către avocații care lucrează în cadrul casei de avocatură Grigoriu&Grigoriu, această casă este recomandarea care nu dă greș în cazul în care este necesară angajarea unui avocat care să facă tot ceea ce este posibil pentru ca judecătorii CEDO să îndrepte nedreptatea creată de către instituțiile de judecată din țara noastră. Pe lângă faptul că avocații care lucrează în cadrul acestei case de avocatură sunt foarte bine pregătiți din punct de vedere educațional, au și o experiență foarte mare. Combinate, oferă tot ceea ce este necesar pentru a putea avea o prestație cât mai bună în fața judecătorilor CEDO. Rezultatele obținute demonstrează faptul că această casă de avocatură este alegerea pe care trebuie să o facă toate persoanele fizice sau juridice a căror cazuri trebuie să ajungă pe masa celor mai importanți judecători internaționali.

Previous ArticleÎnmormântarea trebuie să fie organizată de către o firmă de servicii funerare apreciatăNext ArticleDe ce afacerea ta are nevoie de un magazin online
x
Da-mi un "Like":