Magazin

Care este rolul unor dezinfectanti profesionali in cadrul unei afaceri? Dar intr-o locuinta?

Ce inseamna dezinfectanti profesionali? Ei bine, este de la sine inteles ca acestia sunt complet diferiti fata de solutiile de dezinfectie din comert. Nici clorul sau inalbitorul din unitatile comerciale nu poate fi numit, cu adevarat, un dezinfectant sau detergent profesional – mai ales in comparatie cu noile produse din industrie.

Mai apoi,  trebuie inteles si faptul ca acestia pot fi folositi cu scopuri diferite, in functie de locatie. Astfel, afacerile ii vor folosi intr-un fel, oamenii in locuinta lor in alt fel, iar cabinetele medicale intr-un mod complet diferit.

dezinfectanti profesionali

Cum sunt dezinfectantii profesionali diferiti fata de cei din comert?

In primul rand, produsele profesionale de dezinfectare au o compozitie diferita. De cele mai multe ori, aceste produse sunt cele mai sanatoase si cu mai putine elemente daunatoare in compozitia lor. De exemplu, un dezinfectant profesional ce actioneaza ca inalbitor e posibil ca nici sa nu aiba inalbitor sub forma NaClO in compozitie – ci un compus mai putin daunator pielii.

Pe de alta parte, exista si dezinfectanti profesionali chimici. Acestia sunt mult mai puternici si eficienti decat cei din comerti dar, in acelasi timp si mai periculosi – pot necesita echipament de protectie in timpul utilizarii. Mai mult decat atat, dezinfectantii chimici pot dauna suprafetelor dintr-o locuinta, in special mobilei din diverse materiale.

Care este rolul unor dezinfectanti profesionali in cadrul afacerilor si cabinetelor medicale?

Cand vine vorba de afaceri si cabinete medicale, acestea trebuie sa respecte toti cei 3 pasi implicati de o curatenie corespunzatoare a unei incaperi sau suprafete. Mai exact, se incepe cu procesul de curatenie in sine, care este urmat de dezinfectare si, in cele din urma, de sterilizare.

Acesti pasi garanteaza o curatenie completa – daca sunt facuti cum trebuie. In comparatie cu modul de curatenie dintr-o locuinta, de exemplu, se poate spune despre pasii mentionati ca sunt profesionali – deci necesita, evident, dezinfectanti profesionali.

Care este rolul unor astfel de dezinfectanti in cadrul unei locuinte?

Dupa cum a fost mentionat, o locuinta nu necesita acelasi nivel de profesionalism atunci cand vine vorba de curatenie. Traficul zilnic nu este atat de intens si drept urmare, nu exista posibilitatea contaminarii cu o varietate de virusi din exterior.

Astfel, utilizarea unor dezinfectanti profesionali in cadrul unei locuinte nu se face intr-un mod regulat. In cadrul afacerilor/cabinetelor medicale, utilizarea acestora este aproape zilnica – pe cand intr-o locuinta, lunara in cel mai bun caz.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, in general, locuinta personala nu are nevoie de ultimul pas al procesului de curatenie – anume sterilizare – in permanenta. Desigur, sterilizezi ce este absolut necesar, dar nu vei steriliza podele, manere si chei zilnic. Acestea sunt mai degraba dezinfectate cu dezinfectanti normali.

De unde poti face rost de dezinfectanti profesionali de calitate?

Indiferent de scop, magazinul online eDezinfectanti iti sta la dispozitie. Acesta are mereu in stoc dezinfectanti de cea mai inalta calitate. Fie ca administrezi o afacere din domeniul HoReCa, un cabinet medical specializat, sau vrei sa asiguri un plus de curatenie pentru locuinta ta, te poti baza oricand pe eDezinfectanti.ro!

0
Previous ArticleIata cum un gard WPC creste valoarea proprietatii taleNext ArticlePlitele de top, nelipsite din bucatariile profesionale ale marilor restaurante
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":