Magazin

Iata cum un gard WPC creste valoarea proprietatii tale

Dupa cum probabil deja stii, un gard WPC este sustenabil si mult mai rezistent in comparatie cu alte materiale la fel de populare. Totusi, caracteristicile principale ale acestuia nu reprezinta singurele beneficii pe care un astfel de gard ti le poate aduce.

Acesta are si un impact direct asupra valorii proprietatii tale. Este de la sine inteles faptul ca lipsa unui gard, in momentul in care o casa este pusa la vanzare, va influenta pretul final al acesteia.

Asadar, daca vrei sa faci o investitie de viitor in casa ta, dar fara grija cheltuielilor prea mari, iata de ce ar trebui sa apelezi la un gard din WPC!

gard wpc

Creste nivelul de intimitate si imbunatateste siguranta

Un gard WPC este realizat, de obicei, din panouri destul de inalte. Drept urmare, un astfel de gard garanteaza respectarea intimitatii familiei tale, dar imbunatateste si nivelul de siguranta al curtii si casei tale per total.

Apoi, gardul din lemn compozit nu prezinta goluri sau spatii, indiferent de design. Gardurile metalice, pe de alta parte, pot prezenta astfel de elemente – acestea sunt adaugate pentru a imbunatati design-ul si a crea un aspect mult mai placut.

Asigura un aspect placut si uniform

Acest tip de gard, desi foarte simpu din punct de vedere al elementelor constitutive, are un aspect placut si uniform. Mai exact, prezinta o singura culoare care, de obicei, se poate potrivi destul de usor cu restul proprietatii tale. Din moment ce culoarea nu este data de vreun element natural, aceasta poate fi si personalizata.

Astfel, poti avea un gard WPC cu aspect de gard natural, de granit, sau chiar negru metalic, dupa preferinte.

Aproape ca nu are nevoie de mentenanta

In comparatie cu gardurile din lemn natural sau cele metalice care necesita mentenanta in mod regulat, un gard din lemn compozit este extrem de rezistent in fata intemperiilor. Umezeala nu il afecteaza aproape deloc, iar de rugina nici nu se poate pune problema.

In acelasi timp, stratul de culoare al unui gard WPC este bine fixat la nivelul suprafetei materialului. Datorita lacurilor speciale dar si faptului ca lemnul compozit este predispus la pastrarea stratului de culoare, gardul nu necesita revopsire. In cele din urma, faptul ca acelasi strat de culoare nu este afectat de razele solare este un mare plus.

Este prietenos cu mediul inconjurator

Dupa cum a fost mentionat, un gard WPC este sustenabil, in principal datorita faptului ca lemnul compozit este rezultatul prelucrarii lemnului tanar care este disponibil in permanenta. Apoi, dupa cum bine stii, sustenabilitatea este un factor extrem de important in ziua de astazi, mai ales cand vine vorba de achizitionarea unei proprietati.

Pe de alta parta, chiar daca noilor locatari nu le va placea gardul, acesta poate fi demontat si reciclat in totalitate – amprenta zero asupra mediului inconjurator.

Vrei si tu sa cresti valoarea proprietatii tale sau pur si simplu cauti o alternativa avantajoasa lemnului natural sau metalului? Daca raspunsul este da, atunci viziteaza acum magazinul Construiesti.com – acesta iti pune la dispozitie panouri de gard din lemn compozit de calitate superioara, la un pret avantajos.

0
Previous ArticleO afacere se pune mai repede pe picioare cu serviciile potriviteNext ArticleCare este rolul unor dezinfectanti profesionali in cadrul unei afaceri? Dar intr-o locuinta?
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":