Marile restaurante, unanim apreciate de clienti, acorda atentie fiecarui amanunt, incepand cu spatiul frumos amenajat, continuand cu maestri bucatari de prestigiu si ajungand la dotarea cu echipamente performante, create special pentru bucatarii profesionale.
Printre acestea, la loc de cinste se afla plitele profesionale, care se remarca atat prin versatilitate in utilizare, cat si prin posibilitatea de pregatire rapida a unor mancaruri delicioase. Iata cateva dintre modelele disponibile chiar in acest moment in magazinul online Fresco.ro!
Plite de top pentru restaurante de succes
Gama diversa de echipamente pentru bucatarii profesionale oferite de Fresco Expert cuprinde produse provenite exclusiv de la firme apreciate atat in tara, cat si pe plan international. Ele au caracteristici diferite, astfel incat pot sa acopere cu succes nevoile oricarei unitati de alimentatie publica.
De exemplu, puteti alege o plita electrica de banc, oferita de compania germana Virtus Group GmbH. Aceasta asigura o preparare a alimentelor in cele mai bune conditii si se remarca prin faptul ca permite economisirea spatiului de lucru. Intr-adevar, are greutatea neta de numai 6 kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungime de 380 de milimetri, latime de 400 de milimetri si inaltime de 185 de milimetri.
Un alt produs de calitate, ideal pentru bucatarii profesionale, este o plita inductie de banc, cu o singura zona de lucru. Structura este din inox, are 10 nivele de putere si temperatura de lucru cuprinsa intre 60 si 240 de grade Celsius. Este prevazuta cu protectie impotriva supraincalzirii. Greutatea neta este de 6 kilograme, lungimea de 425 de milimetri, latimea de 330 de milimetri si inaltimea de 105 milimetri.
In functie de necesitatile din bucataria proprie, se poate dovedi extrem de utila si o masina de gatit electrica, de banc, cu doua plite rectangulare, fara suport, fiecare dintre ele avand puterea de 3,5 kilowati. Greutatea acestei masini de gatit este de 75,5 kilograme, iar dimensiunile sunt urmatoarele: lungime de 400 de milimetri, latime de 900 de milimetri si inaltime de 250 de milimetri.
Cele mai bune echipamente pentru bucatarii profesionale
Pe langa plitele de top, pentru pregatirea unor mancaruri delicioase care sa satisfaca inclusiv exigentele celor mai pretentiosi clienti este nevoie de mai multe categorii de echipamente, dintre care cele mai importante sunt urmatoarele:
- grilluri profesionale care garanteaza cele mai inalte standarde posibile de gatire si cele mai bune rezultate;
- friteuze cu o structura robusta din otel inox, deosebit de rezistente si cu o durata de viata indelungata. Sunt disponibile produse simple sau duble, pe gaz sau electrice, de banc sau cu suport inchis;
- bolitoare sau masini de fiert paste, care asigura prepararea rapida a acestui tip de mancaruri, dar pot fi folosite cu succes si pentru orez sau legume;
- tigai basculante, care permit pregatirea rapida a unei mari cantitati de mancare. Ele au capacitati generoase si exista atat variante pe gaz, cat si electrice;
- marmite special proiectate pentru destinatie industriala si utilizare indelungata, care ofera posibilitatea de preparare rapida si in siguranta a unui volum mare de alimente lichide;
Toate aceste echipamente pentru bucatarii profesionale, precum si o gama larga de accesorii pot fi gasite cu succes in magazinul online Fresco.ro. Profitati de oferta si faceti investitiile care vor aduce profit maxim afacerii dumneavoastra!