Blogosferă

Vrei un magazin online cu accesorii GSM? Uite cateva sfaturi utile

Numarul de ore pe care utilizatorii il petrec in fata ecranului telefoanelor este în creștere de la an la an. Aproape că nu mai putem face nimic fără a folosi un astfel de device, asta în timp ce piața răspunde pe măsură, cu o variatate uriașă de smartphone-uri disponibile pentru toate buzunarele. Dar, utilizarea atât de frecventă a unui telefon mobil si cresterea numarului de utilizatori de la zi la zi, precum și vânzarea accelerată a acestor produse are implicații și pentru piața de accesorii telefoane en-gros, care se află de asemenea, într-o continuă creștere.

Aceste acesorii pentru telefoane, pe care le folosim cu toții pe gadget-urile noastre, fac dispozitivul mai eficient și îl protejează în același timp. Și pentru că toți avem nevoie de telefoane și toți căutăm accesorii pentru ele, așa se poate naște o varietate impresionantă de oportunități de business pentru omul de afaceri din tine. Puteți câștiga mulți bani din înființarea unui magazin online de accesorii pentru telefoane mobile, dar pentru asta este necesar să aveți un plan de afaceri bun. Iată câteva idei de care e bine să țineți cont atunci când aveți în plan să înființați un magazin online sau offline pentru accesorii pentru telefoanele mobile.

 

Analizați bine piața

 

Piața de accesorii gsm îți oferă o concurență pe măsură, dar ăsta nu este neapărat un lucru rău. A avea concurenți multipli este firesc și sănătos pentru orice afacere. Dar, ține de tine să analizezi cât se poate de bine domeniul în care ai intrat. Privește ce vând concurenții tăi și creează-ți propria listă unică de produse, care te va diferenția de ei. Daca vrei ca afacerea ta sa fie remarcata, gandeste-te la tot ce poate fi inclus sau exclus.

Gasiți locația potrivită

 

Gândește-te cum ar fi mai bine pentru tine? Să ai un magazin de accesorii telefoane online? Sau să vinzi astfel de produse într-un magazin de accesorii fizic ori in marketplace-uri precum eMag? Companiile care vând accesorii gsm au nevoie de o locație ideală, ce le permite sa proceseze comenzile eficient. Dacă vrei ca magazinul tău online de accesorii gsm să reușească, atunci va trebui să închiriezi un spațiu, poate chiar într-un mall sau într-o piață cu trafic pietonal ridicat. Pe de altă parte, nu uita că un magazin online îți oferă acces la o bază mult mai largă de clienți. Până la urma este opțiunea ta.

 

Alege un distribuitor de accesorii gsm de top

 

Găsirea de accesorii gsm angro nu este o misiune ușoară. Trebuie să alegi dintre mai mulți furnizori de accesorii gsm, iar cel mai potrivit trebuie să îndeplinească o serie de atuuri care te pot ajuta sa-ti dezvolti business-ul mai ales la inceput cand este atat de fragil. Când găsiți un furnizor, ar trebui să luați în considerare mai întâi reputația acestuia. Alegeți un furnizor ale cărui servicii si produse sunt întotdeauna de înaltă calitate, care este aproape de tine, livreaza rapid, are costuri de achizitie mici si ofera un catalog variat din care sa alegi.

Nu uitați să investiți în produse care subliniază progresul tehnologic

 

Noi produse și tehnologii continuă să fie introduse în industria telefoanelor mobile în mod regulat. Spre deosebire de tehnologia prin cablu, toată lumea folosește acum tehnologia wireless. În trecut, acest lucru era considerat imposibil. Este important să arunci o privire asupra produselor care merg bine acum și fac furori în acest moment. Acestea sunt cele la mare căutare, așa că investiți în ele. S-ar putea să ai o mare surpriză când o să vezi cât de bine și de repede se pot vinde câteva acumulatoare externe.

 

Nu face abstracție de marketing și canalele sale

 

Un plan de marketing este, de asemenea, esențial pentru viitorul afacerii dumneavoastră. Un sistem de marketing vă ajută să vă îmbunătățiți imaginea și nu puteți reuși fără a avea unul. Dacă afacerea dumneavoastră funcționează online, aveți o și mai mare nevoie de marketing. Spre exemplu, rețelele de socializare vă pot ajuta să vă promovați.

 

Dar, marketingul social media nu este singura modalitate de a vă promova brandul online. Puteți încerca și alte platforme, în special Google Ads sau Facebook Ads. Ori de câte ori contactați furnizori de accesorii gsm, aceștia vă vor întreba probabil despre strategia dvs. de marketing. În mod ideal, ar trebui să vă pregătiți strategia și planul înainte de a discuta cu ei. Iată câteva exemple de strategii folosite: strategia de stabilire a prețurilor, strategia de vânzare, strategia produs/serviciu, strategia de publicitate și promovare, strategia de distribuție, strategia de piata tinta, prognoza de marketing si vanzari.

 

Cam acesta ar putea fi pe scurt traseul pe care îl ai de parcurs dacă vrei să îți deschizi un astfel de business. E foarte important, dacă te gândești să-ți pornești propria afacere, să te asiguri că vei cumpăra produsele de la un distribuitor de accesorii telefoane en-gros recunoscut și apreciat pe piață.

Previous ArticlePlitele de top, nelipsite din bucatariile profesionale ale marilor restauranteNext ArticleMica, strălucirea obţinută cu multă suferinţă
x
Da-mi un "Like":