Promo

Merită citit: iată cum să faci mai mulți bani decât visai vreodată, într-un studio de videochat din București!

Sumele foarte mari de bani câștigate de modelele de videochat din România nu reprezintă doar o simplă legendă. Ele pot fi dovedite, în orice moment, de actele oficiale existente în fiecare studio de videochat din București, precum și de mărturiile fetelor care s-au bucurat de astfel de reușite.

Ce spun fetele despre câștigurile obținute?

Devious Angel, unul dintre cele mai de succes modele din România, vorbește în felul următor despre câștigurile pe care le poate obține o fată care alege cariera de model: „Dacă o practici cu implicare, poţi câştiga foarte mulţi bani. Am un program de opt ore pe zi, carte de muncă, plătesc impozite la stat, totul este la vedere. Acum am ajuns să câştig 11 000 de euro pe lună. Evident, la început nu făceam atâţia bani, dar acum pot spune că am căpătat experienţă“.

De fapt, câștigurile obținute de ea au fost atât de mari, încât a decis să facă următorul pas în domeniul industriei de divertisment pentru adulți. Împreună cu Raquell Diva, o altă colegă care a obținut venituri consistente, Devious Angel a devenit managerul unui studio videochat Bucuresti de top. La Double D, ele își folosesc propria experiență pentru a le învăța și pe alte fete cum să reușească.

Un alt model care a lucrat pentru Studio20 povestește cum au evoluat câștigurile obținute: „După un an și jumătate, deși nu fac cei mai mulți bani din studio (da, sunt un pic mai aeriană și încă nu acord muncii suficientă atenție, dar sunt tânără și vreau să mă bucur de viață), sunt extrem de fericită că am ales acest job. Iar veniturile, deși medii între colege, sunt de 3-4 ori salariul mediu pe economie deci … viitorul sună bine“, spune Sandra.

Într-adevăr, atunci când, la numai 20 de ani, atingi un nivel al câștigurilor cuprins între 2 000 și 3 000 de euro pe lună, viitorul chiar sună bine! Iată cum este posibil acest lucru!

Cum sunt plătite modelele de videochat?

În primele trei luni de lucru într-un studio de videochat din București, fiecare fată obține, garantat, un venit de 1 000 de dolari pe lună. Astfel, ea poate beneficia de confort financiar într-o perioadă în care încă învață lucruri noi și se familiarizează cu domeniul. Tot în acest interval de început, ea beneficiază și de sprijin financiar din partea studioului pentru a-și completa garderoba și trusa de make-up.

Apoi, pe măsură ce capătă experiență într-un studio de videochat din București, are acces la o serie de bonusuri cumulative, care pot crește foarte mult câștigurile. Pe lângă comisionul de bază, este recompensată pentru numărul de ore lucrate, pentru atingerea unui anumit prag de venituri, pentru comportament online perfect, rată de conversie bună sau pentru fidelitate.

După 6 luni petrecute în pragul echipei, apare un avantaj suplimentar: posibilitatea de a obține credite direct de la firmă, fără intermedierea vreunei bănci, adică în condiții extrem de avantajoase, fără dobândă și fără comisioane.

În concluzie, într-un studio de videochat din București poți câștiga sume de bani de care, în alte domenii economice, nu au parte nici măcar managerii cu multă experiență!

 

 

Previous ArticlePlanta lăbuţe de cangurNext ArticleMerita citit: iata cum sa ingrijesti cauciucurile ATV astfel incat sa eviti accidentele!
x
Da-mi un "Like":